یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

گزارش شفقنا از کنفرانس هم اندیشی مسلمانان شیعه وسنی در لندن + تصاویر

شفقنا افغانستان – گروهی از متخصصان وکارشناسان مسلمان شیعه وسنی از اقشار مختلف جامعه بریتانیا در نشستی یک روزه راه های تاثیر گذاری بر جامعه وایفای نقشی موثرتر در زمینه های گوناگون سیاسی ،اجتماعی،فرهنگی واقتصادی را مورد بررسی قرار دادند.

IMG_5074

به گزارش خبرنگار شفقنا از لندن، این گروه از مسلمانان که تحت عنوان “مانیفست مسلمانان”از اوایل سال گذشته میلادی فعالیت خود را آغاز کرده اند،در این نشست یک روزه تلاش کردند تا ظرفیت های مختلف جامعه مسلمانان ونیز راه های پیشبرد اهداف خود را برای دفاع از مجموعه حقوق مسلمانان این کشور مورد ارزیابی وبحث قرار دهند.
“مانیفست مسلمانان ” با حمایت تنی چند از نمایندگان مجلس اعیان ومجلس عوام انگلیس از جمله لرد احمد نماینده مسلمان مجلس اعیان انگلیس ونیز نمایندگانی از سازمان ها ونهادهای مربوط به مسلمانان شیعه وسنی بریتانیا در ماه فوریه سال گذشته تشکیل شد تا از این طریق برنامه های منسجمی را برای ارائه مشورت های لازم به نمایندگان مجالس اعیان وعوام بریتانیا در جهت دفاع از حقوق مسلمانان این کشور پیگیری نمایند.
گفته می شود مجموعه این سازمان ها ونهادهای اسلامی، حداقل جمعیتی حدود دومیلیون ودویست هزار مسلمان را نمایندگی می کنند.از این رو آنان معتقدند که پیگیری نیازها وحقوق قانونی مسلمانان توسط این تشکل وتاثیرگذاری بر روند تصمیم گیری ها در مراجع قانون گذاری کشور می تواند در جهت بالابردن کیفیت زندگی مسلمانان ودفاع از حقوق آنان موثر واقع شود.
این تشکل تازه تاسیس مسلمانان،در انتخابات سراسری سال گذشته بریتانیا تلاش کرد تا در جهت هدفمند سازی حضور مسلمانان در عرصه انتخابات وبه دست آوردن سهمی مناسب از کرسی های مجلس ویا حداقل در جلب نظر کاندیداها برای دفاع از حقوق مسلمانان،برنامه هایی را به اجرا بگذارد.
در نشست تازه “مانیفست مسلمانان” که همزمان با آغاز سال جدید میلادی ونیز مصادف با ایام ولادت فرخنده پیامبر بزرگوار اسلام(ص) در مرکز اسلامی جوادالائمه(ع) لندن برگزار شد گروهی از کارشناسان، متخصصان، هنرمندان،روزنامه نگاران وفعالان رسانه ای، سیاسی واجتماعی شیعه وسنی گردهم آمدند تا در باره مهمترین چالش هایی که در سال جدید، جامعه مسلمانان بریتانیا با آن مواجه است بحث وگفتگو نمایند.
برگزار کنندگان این کنفرانس معتقدند در شرایطی که مسلمانان بریتانیا تحت حملات شدید از سوی اندیشه های نژاد پرستانه وتبعیض نژادی از یک سو ونیز جریان سازی های رسانه ای به همراه حملات تکفیری ها از سوی دیگر قرار دارند وهمزمان فشارهای نومحافظه کاران، جامعه مسلمانان را در تنگنا قرار داده است ،مسئولیت نخبگان جامعه مسلمان این کشور بیش از پیش نمایان می شود.
از جمله نکاتی که در این کنفرانس مورد توجه قرار گرفت موضوع ترویج فرهنگ تنفر نسبت به مسلمانان بود که موجب تضعیف برابری وآزادی های مدنی در جامعه بریتانیا علی الخصوص در باره مسلمانان شده است.
شرکت کنندگان در این کنفرانس همچنین در باره چگونگی ارائه برنامه های عملی در پاسخ به چالش های پیش روی جامعه مسلمانان ونیز تمرکز بر روی طرح توسعه همکاری های بلند مدت میان یکدیگر بحث کردند.
توسعه زمینه های آموزشی،توسعه فعالیت های سیاسی واجتماعی، توسعه فرهنگ وهنر،توسعه اقتصادی ومالی، همچنین توسعه برنامه های پیش دستانه واستراتژی رسانه ای از جمله موضوعات دیگری بود که در این نشست مورد بحث و بررسی توسط شرکت کنندگان قرار گرفت.

 

IMG_5077 IMG_5080 IMG_5082 IMG_5083 IMG_5084 IMG_5087 IMG_5089 IMG_5091 IMG_5093 IMG_5096 IMG_5098 IMG_5100

اخبار مرتبط