یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

صلیب سرخ: بوکوحرام فاجعه انسانی آفریقا

شفقناافغانستان کمیته بین المللی صلیب سرخ روز پنجشنبه گفت گروه شورشی بوکوحرام یکی از بدترین بحران های انسانی را در قاره آفریقا بوجود آورده است.

به گزارش شفقنا از واحد مرکزی خبر، پیتر مورر Peter Maurer رییس کمیته بین المللی صلیب سرخ پس از سفر به دو شهر یولا و مایدوگوری در شمال شرق نیجریه که صدها هزار نفر از بیم حملات بوکوحرام به این دو شهر پناه آورده اند، در یک کنفرانس خبری در ابوجا پایتخت نیجریه گفت «من در این سفر فقط بخش کوچک و قابل رویت فاجعه انسانی که رخ داده است را دیدم.»
وی بر ضرورت کمک فوری به قربانیان خشونت های جنسی که ستیزه جویان بوکوحرام بر زنان و دختران بیشمار روا داشته اند تاکید کرد.

مورر همچنین از تعلل و کم کاری سازمان های بشردوست در کمک رسانی به قربانیان خشونت های بوکوحرام انتقاد کرد و گفت: «تعداد زیادی سازمان بشردوست در منطقه حضور دارند و جز حرف زدن کار دیگری در زمینه یاری رساندن به مردم انجام نداده اند، من شاهد آن بودم که هزاران نفر از روستاییان از خانه و کاشانه خود فرار کرده و درد و رنج زیادی متحمل شده اند، آنها به کمک هایی فراتر از آنچه از دست صلیب سرخ جهانی بر می آید، نیاز دارند و در برخی از مناطق، ما دست خالی و بدون کمک بوده ایم.»

به گزارش خبرگزاری فرانسه از ابوجا، حملات شورشیان بوکوحرام به مناطق مختلف در نیجریه و اقدام نیروهای امنیتی برای سرکوب آنها از سال دو هزار و نه تاکنون، پانزده هزار کشته و بیش از یک و نیم میلیون آواره بر جای گذاشته است.

اگرچه ارتش نیجریه موفق شده است با کمک نظامی کشورهای همسایه تعدادی از روستاها را از کنترل بوکوحرام خارج کند ولی خشونت ها بویژه حملات انتحاری این گروه همچنان ادامه دارد.

رییس کمیته بین المللی صلیب سرخ در پایان گفت «حتی اگر درگیری ها همین فردا به پایان برسند، برای بازسازی خرابی ها، جبران خسارت های به بار آمده و بازگرداندن اوضاع به حالت طبیعی، سالها کار و تلاش و سرمایه گذاری نیاز است.»

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط