یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

تاجران افغان برای سرمایه گذاری یک میلیارد و سیصد میلیون دلار ی در حوزه نفت و گاز دریای آمو اعلام آمادگی کردند

شفقنا افغانستان_ تاجران افغان روز گذشته در نشست خبری اعلام کردند که یک میلیارد و سیصد میلیون دلار برای تصفیه نفت و گاز حوزۀ دریای آمو، با موافقت حکومت سرمایه‌گذاری می کنند.

به گزارش شفقنا افغانستان؛ روز پنجشنبه (۲۵ قوس) اتحادیه ملی شرکت های نفت و گاز کشور، در یک نشست خبری در کابل تاکید کرده اند که آنان از سال ها بدین سو بارها علاقه مندی شان را برای سرمایه گذاری در تصفیه نفت و گاز کشور با حکومت شریک ساخته اند.

مسوولان در اتحادیه شرکت های نفت و گار می گویند که این اتحادیه در سال ۲۰۱۳ میلادی نیز برای سرمایه‌گذاری ۶۴۰ میلیون دالر در بخش تصفیۀ نفت و گاز به حکومت پیشنهاد داده بودند، اما به دلیل وضعیت سیاسی آن‌زمان حکومت برای‌شان جواب مثبت نداد.

آذرخش حافظی رییس این تصدی گفت که سرمایه‌گذاری روی نفت و گاز می‌تواند افغانستان را به خودکفایی برساند.

آقای حافظی تصریح کرد:”در نتیجۀ این سرمایه‌گذاری دونیم میلیون تن نفت و گاز مایع تصفیه می‌شود که این می‌تواند تقاضای بازار افغانستان را به اندازۀ بسیار زیاد کفایت ‌کند.”

افغانستان سالانه به ۲.۷ میلیون تن نفت و چهارصدهزار تن گاز مایع نیاز دارد.

صدای امریکا نوشت که مسوولان اتحادیه ملی شرکت‌های نفت و گاز افغانستان تأکید می‌کنند که این اتحادیه در حدود سه هزار و هفت‌صد میلیون دالر در افغانستان سرمایه‌گذاری کرده است.

به گفتۀ اتاق‌های تجارت و صنایع افغانستان در سال‌های گذشته که تعداد نیروهای بین‌المللی در این کشور بیشتر بود، نیاز نفت به چهار میلیون تن می‌رسید، اما پس از خروج شمار زیادی از نیروهای بین‌المللی از افغانستان، نیاز به حدود نیم این مقدار کاهش یافته است.

برای تنظیم مسایل مربوط به نفت و گاز، تصدی نفت و گاز مایع در چارچوب دولت افغانستان فعالیت دارد.

مقامات اتحادیۀ ملی شرکت‌های نفت و گاز ادعا دارد که این تصدی به انحصار نفت و گاز تلاش می‌کند.

آنان برای حکومت پیشنهاد دادند که این تصدی را به شرکت دولتی مبدل کند و به سکتور خصوصی نیز نظارت داشته باشد.

همه‌ساله در فصل سرما در افغانستان قیمت نفت و گاز افزایش می‌یابد، پس از آن تصدی نفت و گاز برای کاهش دادن و ثابت نگهداشتن قیمت‌ها، نفت و گاز به بازار عرضه می‌کند.

انتهای پیام 

www.af.shafaqna.com

اخبار مرتبط