شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

نگرانی بریتانیا و سازمان ملل از بازداشت خبرنگاران در افغانستان

شفقنا افغانستان _ هم‌زمان با افزایش فشارها بر رسانه‌ها...

جوانی در کابل کشته و موترش ربوده شد

شفقنا افغانستان _ منابع در کابل می‌گویند یک جوان...

انتقاد شدید اسماعیل خان در گفت و گو با شفقنا: داکتر عبدالله بزرگترین جفا را درحق مردم هرات کرده است

شفقنا افغانستان- محمد اسماعیل خان یکی از چهره های سرشناس جهادی در هرات و وزیر اسبق آب و برق ظهر امروز در حاشیه مراسم تشیع جنازه یکی از داکتران سابق جهادی که دو شب قبل  توسط افراد ناشناس ترور شده بود به شفقنا افغانستان گفت: با شروع فصل بهار و گرم شدن هوا مخالفین دولت به گونهء بی سابقه ای دست به حملات مسلحانه میزنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شفقنا افغانستان از هرات؛ این فرمانده اسبق جهادی تاکید میکند دلایل بسیار زیادی وجود دارد که نشان می دهد که  مخالفان مسلح دولت بعد از این  روش خود را تغییر داده و به جای انجام حملات پراکنده در مقابل دولت، رو در رو ایستاده و به صورت جبهه ای موضع میگیرند.

وی تاکید کرد که اگر برای مقابله مخالفین مصلح از سوی مسئولین حکومتی تدابیر جدی و حساب شده ای طرح نشود، امکان دارد که اوضاع امنیتی کشور با مشکل جدی رو برو شود و حتی وضعیت از اوضاع کنونی رو به بدتر شدن رود.

محمد اسماعیل خان همچنین از وضعیت امنیتی هرات نیز سخت انتقاد میکند و میگوید این وضعیت دیگر برای هراتیان قابل تحمل نیست.

وی در ادامه از داکتر عبدالله رئیس اجرائی حکومت به خاطر سهم ندادن به هراتیان در کابینه افغانستان سخت انتقاد کرده و میگوید: داکتر عبدالله در حق هراتیان جفای بزرگی را مرتکب شده، چرا که مردم هرات نسبت به تمام کاندیدا به او بیشترین رای را داده اند، ولی در مقابل داکتر عبدالله هیچ ارزشی برای مردم هرات قائل نشد.

این رهبر جهادی مشکلات هراتیان را ناشی از متحد عمل نکردن آنان برای گرفتن حق خود دانسته و تاکید کرد که هراتیان نمیتوانند به حق خود برسند مگر زمانی که منسجم عمل کرده و با یکدیگر متحد باشند.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

 

 

اخبار مرتبط