شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

گزارش شفقنا از برگزاری نمایشگاه عکس “قاب هایی به رنگ محرم” در مشهد

نمایشگاه عکس “قاب هایی به رنگ محرم” توسط انجمن عکاسان افغانستان در مشهد در حال برگزاری است

شفقنا افغانستان-نمایشگاه عکس با موضوع “قاب هایی به رنگ محرم” توسط انجمن عکاسان افغانستان در مشهد در حال برگزاری است.

این ششمین نمایشگاه عکس توسط عکاسان مهاجر افغانستانی  از 21 قوس در انجمن معلولان باور سبز افتتاح شده و تا 28ماه جاری در مشهد ادامه خواهد داشت.

طاهره احمدی، دبیر این نمایشگاه در گفت و گو با خبرنگار شفقنا با بیان اینکه فراخوان عکس از اول ماه محرم در فضای مجازی مانند فیس بوک، لاین و… ارسال شده بود، گفت: در فراخوان، عکاسی موبایلی را پیشنهاد داده بودیم که تصویر عزاداری مهاجران افغانی نمایش داده شود، اما عکس های حرفه ای زیادی به این دبیرخانه ارسال شد و حدود 150 اثر از 20 عکاس به دست ما رسید.

وی با اشاره به اینکه عکس های دریافتی با داوری مرتضی حیدری، دبیر انجمن عکاسان افغانستان و مجتبی جلالی، عضو این انجمن انتخاب شده اند، ادامه داد: 26 عکس که شامل 19 عکس موبایلی و 16 عکس با دوربین حرفه ای می شود، در نمایشگاه حال حاضر به نمایش گذاشته شده که با استقبال خوب مهاجران مواجه شده ایم.

احمدی هدف از برگزاری نمایشگاه را آشنا کردن مردم با حرفه عکاسی دانست و ابراز کرد: در برنامه اختتامیه نمایشگاه عکس قاب هایی به رنگ محرم، کارگاهی با موضوع ترکیب بندی در عکاسی با حضور تهمنه علیزاده و عکاسی در افغانستان با سخنرانی مرتضی عبدی برگزار خواهد شد که حضور برای عموم آزاد است.

وی از افتتاح هفتمین نمایشگاه عکس با شعار “افغانستان کشور من، دنیا خانه من” در تهران خبر داد و گفت: 65 عکاس افغانستانی از سراسر دنیا برای هفتمین نمایشگاه عکس انجمن عکاسان افغانستان، عکس ارسال کرده اند و قرار است این نمایشگاه در اوایل بهمن ماه با موضوع زندگی مهاجران افغانی در موسسه فرهنگی اکو، خانه دیپلمات ایران در تهران برگزار شود.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط