شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

موزه ی جنگ جهانی دوم تا سال 2017 باقی خواهد ماند

موزه ی ملی با هدف نشان دادن حس و شور و حال بحران جنگ جهانی دوم به نسل جدید ؛تجربیات و یادگاری های جنگ جهانی دوم را در معرض عموم قرار داد.

با تمرکز خاصی روی افراد جوان ؛ماموریت موزه ی ملی جنگ جهانی دوم نشان دادن اهداف ،ماندگاری وپایداری معنای جنگ جهانی دوم است که در سال 1945 خاتمه یافت.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا افغانستان ؛نمایشگاه جاده ای به برلین اولین نمایشگاه از دو نمایشگاه برنامه ریزی شده در مجتمع بزرگ در غرفه مبارزات شجاعت هاست و غرفه ی جاده ای به توکیو در سال 2015 باز خواهند بود.

یکی از مقامات موزه اعلام کرد : این ساختمان به پرسش “چطور این جنگ پیروز شد؟” پاسخ میدهد.این ساختمان برای نسل جدید طراحی شده است.

این نمایش از اتاقی که مانند یک کلبه در افریقا است ساخته شده وهمین احساس را به بیننده منتقل میکند؛ شروع میشود.این اتاق توضیح میدهد که چرا امریکا از سوی ژاپن در مناطق هاربر،هاوایی، مورد حمله قرار گرفت و نشان میدهد چطور ژاپن برای جنگ تلاش میکرد که نه از سوی اقیانوس آرام بلکه از طریق جنگ علیه نازی ها .

این نمایشگاه هشت اتاق دیگر نیز دارد که یکی از این اتاق ها مملو از سرخط اخبار است.این نمایشگاه ایستگاه هایی دارد که به بازدید کننده اجازه میدهد داستان سرباز مورد علاقه ی خود را دنبال کند.

این موزه در سال 2000 به عنوان موزه ملی در نرماندی و اقیانوسیه شروع به کار کرد .کنگره ایالات متحده امریکا  سال 2003 موزه ملی را طراحی کرد.

نیو اورلئان به خاطر تلاش های زیادش در جنگ و تولید انبوه قایق هیگینز به عنوان محل برگزاری این نمایشگاه انتخاب شد.

این موزه با تیاتر پیروزی سلیمان و فیلم بلندو مستند فراتر از همه ی مرزها و آویخته شدن یک هواپیمای جنگی از سقف جلوه ای خاص دارد.

قرار است ساختمان دیگری به نام آزادی در سال 2017 با هزینه ی 325 میلیون دالر این موزه را تکمیل کند.

 

منبع:رویترز

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

 

 

 

 

اخبار مرتبط