یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

دانش‌آموز ساحل عاجی در راه پاریس منجمد شد

شفقنا افغانستان – مقامات فرودگاه شارل دوگل پاریس اعلام کردند: این نوجوان ساحل عاجی ۱۴ سال سن داشته و «آنی ایباهی لوران بارتیلیمی» نام داشت و قصد داشت با پنهان شدن در محفظه چرخ‌های هواپیما، خود را به پاریس برساند.

به گزارش خبرگزاری شفقنا افغانستان؛ هواپیمای مذکور یک بوئینگ ۷۷۷ خطوط هوایی ایر فرانس بود که شامگاه سه شنبه از فرودگاه بین‌المللی پورت بوئت، پایتخت اقتصادی ساحل عاج به پرواز درآمده و صبح چهارشنبه به پاریس رسید. این هواپیما فاصله بین این دو شهر را در ۶ ساعت و نیم طی کرده بود.

وزارت  ترانسپورت ساحل عاج اعلام کرد تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان می‌دهد هنگامی که هواپیما خود را برای پرواز آماده می‌کرد، فردی خود را به قسمت‌ چرخ‌ها رسانده و به آنها آویزان شد. والدین آنی ایباهی لوران بارتیلیمی که ساکن منطقه فقیرنشین یوبوگون در آبیدجان، پایتخت اقتصادی ساحل عاجل هستند، تایید کرد فرد کشته شده، پسر آنهاست.

محققان می‌گویند که احتمالا دلیل مرگ این نوجوان، سرمای کشنده فضای بیرونی هواپیما هنگام پرواز در ارتفاعات است. در ارتفاع بین ۹ تا ۱۰ هزارپایی، دمای فضای بیرونی هواپیما و از جمله محفظه‌ چرخ‌ها به ۵۰ درجه زیر صفر می‌رسد.

روزنامه محلی «فراتینییت ماتان» به نقل از «آمادو کونی» وزیر ترانسپورت ساحل عاجل گزارش کرد که دوربین‌های مداربسته لحظه آویزان شدن این فرد به چرخ‌های هواپیما را ثبت کرده‌اند. او پیش از آن، از دیوار فرودگاه بالا رفته و خود را به باند رسانده بود.

دولت ساحل عاج قول داده اقدامات امنیتی بیشتری انجام دهد و پیرامون فرودگاه منطقه مراقبت شده، ایجاد کند. یک مقام ایر فرانس نیز گفت که اقدامات از نوع آنچه این نوجوان ساحل عاجی انجام داده، به ندرت صورت می‌گیرد و شانس زنده ماندن از آنها تقریبا صفر است.

اخبار مرتبط