یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

تلاش برای رفع چالش های امنیتی انتخابات پیشرو

وزارت داخله کشور از سفر محمد ایوب سالنگی، معین وزارت امور داخله و یوسف نورستانی، رییس کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان به ولایت های جنوب غرب و غربی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شیعیان افغانستان (شفقنا افغانستان) به نقل از منابع؛ هدف از این سفر بررسی و رفع چالش‌ های امنیتی موجود فرا راه انتخابات آینده کشور در این ولایات خوانده شده است.

در این سفر، نشست های جداگانه با مقام های امنیتی و محلی ولایت های غربی کشور برگزار و در مورد روی دست گرفتن تدابیر ویژه امنیتی برای تامین امنیت مراکز رای دهی در ولایت های جنوب غرب و غرب کشور، بحث و گفت و گو خواهد شد.
وزارت داخله کشور در خبرنامه ای گفته است که معین ارشد وزارت امور داخله کشور در این سفر، از همکاری خوب نهاد های امنیتی و دولتی، به منظور تامین امنیت روند برگزاری انتخابات آینده کشور قدر دانی کرده است.
آقای سالنگی گفته است: “ما دو رویداد مهم تاریخی در آینده نزدیک در پیشرو داریم، تکمیل آخرین مرحله پروسه انتقال مسوولیت های امنیتی و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شورا های ولایتی در کشور”.
معین ارشد وزارت امور داخله در جریان این سفر گفته است که نیروهای امنیتی کشور از آمادگی کامل برای تامین امنیت انتخابات آینده ریاست جمهوری و شورای های ولایتی برخوردار اند.
او تاکید کرده است که نیروهای امنیتی افغان تلاش می کنند تا زمینه اشتراک گسترده مردم در این رویداد بزرگ (انتخابات) و سرنوشت ساز کشور را نیز فراهم کنند.
بی طرفی کامل نیروهای امنیتی در روند انتخابات

محمد ایوب سالنگی معین وزارت امور داخله کشور، در جریان این سفر گفته است که نیروهای امنیتی افغان به ویژه پولیس ملی، در امور روند انتخابات آینده بی طرف هستند محمد ایوب سالنگی معین وزارت امور داخله کشور، در جریان این سفر گفته است که نیروهای امنیتی افغان به ویژه پولیس ملی، در امور روند انتخابات آینده بی طرف هستند

او افزوده است که وظیفه نیروهای امنیتی افغان فقط تامین امنیت انتخابات است و آنان در تامین امنیت مراکز رای دهی و کاندیدان انتخابات ریاست جمهوری و شورای های ولایتی تلاش خواهند کرد.
این در حالی است که مسوولان کمیسیون مستقل انتخابات یکی از چالش های عمده انتخابات آینده کشور را نا امنی تلقی کرده و از نهاد های امنیتی خواستار تامین امنيت در جریان انتخابات آینده شده اند.
چندی پیش نیز مسوولان کمیسیون مستقل انتخابات گفته بودند که به دلیل تهدیدهای امنیتی، این کمیسیون ناگزیر خواهد بود تا زمان برگزاری انتخابات آینده را به تعویق بیاندازند.
این کمیسیون بارها تاکید کرده است که برگزاری یک انتخابات شفاف و عادلانه به امنیت بستگی دارد.
مقام های بلند پایه نظامی کشور نیز اعلام کرده اند که در تامین امنیت انتخابات تمامی تلاش های خود را به کار می گیرند.
گفته شده که سفر مقام های وزارت داخله و کمیسیون مستقل انتخابات به ولایت های غربی کشور به مدت چهار روز است.
در خبرنامه وزارت داخله آمده است که در مجموع 1807 مرکز رای دهی در ولایت هایی که مقام های وزارت داخله و کمیسیون مستقل انتخابات سفر کرده اند وجود دارد که این مراکز در حال حاضر تحت پوشش نیروهای امنیتی کشور است.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

 

 

اخبار مرتبط