شفقنا افغانستان – واژه بیوه های سیاه در روسیه به زنان انتحاری گفته می شود که شوهرانشان در عملیات های انجام شده در قفقاز کشته شده اند و آنها برای گرفتن انتقام همسرانشان دست به عملیات های انتحاری می زنند.
ظهر یکشنبه ایستگاه قطار ولگوگراد صحنه انفجاری انتحاری بود که در نتیجه آن دست کم 16 نفر کشته شده و نزدیک به 40 نفر دیگر نیز زخمی شدند در حالیکه مسکو هنوز از شوک این انفجار خارج نشده بود انفجار دیگری در ولگو گراد که در جنوب مسکو واقع شده رخ داد که 10 کشته و 10 زخمی برجا گذاشت. این انفجار موجب شد تا امنیت روسیه بویژه در زمان برگزاری بازی های المپیک زمستانی که در ماه فوریه انجام می شوند، تبدیل به یکی از سوژه های داغ رسانه های جهان شود.
پس از انفجار روز یکشنبه اعلام شد که یک زن عامل این انفجار بوده است. رسانه های روسی اعلام کرده اند که این زن با یک دستگاه اتوبوس از داغستان به ولگوگراد آمده و سپس در نزدیک درب ورودی ایستگاه قطار این شهر خود را منفجر کرده است.
در ماه اکتبر نیز روسیه شاهد دو انفجار بود که در این انفجارها نزدیک به 40 نفر کشته شدند. عامل این دو انفجار نیز زنان یا به قول روس ها همان بیوه های سیاه بودند. نکته جالب در مورد انفجارهای ماه اکتبر آنکه این انفجارها نیز در همین شهر ولگوگراد انجام شده بودند.
در آوریل سال 2010 میلادی نیز مسکو شاهد یک انفجار انتحاری بود که در آن نزدیک به 50 نفر کشته شدند. عامل این انفجار نیز همسر یکی از افراطیون کشته شده در تحولات قفقاز شمالی بود.
انتهای پیام
www.afghanistan.shafaqna.com
