یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

لاوروف: مقابل رفتارهای ضد روسی غرب سکوت نمی‌کنیم

شفقناافغانستان- سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در قبال رفتارهای ضد روسی غرب دست بسته نخواهد بود.

به گزارش سرویس ترجمه شفقناافغانستان به نقل از روسیا الیوم، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه امروز در سخنانی اظهار داشت: نظام روابط بین الملل در حال حاضر با تغییرات منفی خطرناکی مواجه است.

وی که در مجلس دومای روسیه سخنرانی می کرد، گفت: در سطح بین الملل تغییرات بنیادی انجام شده است، تغییراتی که تماما مثبت نیستند. نظام بین الملل در حال حاضر با ناآرامی هایی مواجه است.

لاوروف خاطرنشان کرد: آمریکا در حال تحت فشار قرار دادن اوکراین جهت انجام تحریکاتی مستقیم برضد روسیه است.

لاوروف در این باره گفت: اخیراً آمریکا و متحدان اروپایی اش که فرهنگ دیپلماسی را به کلی فراموش کرده اند، تلاش هایشان را برای مهار کشورمان دو چندان کرده اند.

وی ادامه داد: کافی است به انجام مانورهای نظامی تحریک آمیز بیشتر و بیشتر در نزدیکی مرزهای مان، کشاندن رژیم کی یف به مدار ناتو، تدارک و ارسال سلاح های مرگبار به اوکراین و سوق دادن آن به انجام تحریکات مستقیم برضد فدراسیون روسیه، نگاهی بیندازیم.

وزیر خارجه روسیه با اشاره به اینکه کشورش طرف درگیر در بحران اوکراین نیست، افزود: ما به سرکوب شدید تلاش‌هایی در جهت متوجه کردن مسئولیت عدم پیشرفت (درباره بحران اوکراین) به روسیه ادامه خواهیم داد، به‌ویژه تلاش هایی برای نشان دادن ما به عنوان یک طرف درگیر، همانطور که کشورهای غربی اخیراً به طرز فجیعی تلاش کرده‌اند تا انجام دهند.

وی در این زمینه افزود: ما به طور مداوم از ایالات متحده، فرانسه، آلمان و سایر همکاران غربی که بر رژیم کی‌یف نفوذ دارند می‌خواهیم که اوکراین را وادار به رعایت دقیق توافقات مینسک کنند.

لاوروف با اشاره به اینکه آمریکا و غرب فقط منافع خود را در نظر می گیرند و به منافع کشورهای دیگر اهمیت نمی دهند، گفت: غربی ها به سرکردگی آمریکا در صدد مخالفت با مسیر عینی تاریخ و به دنبال کسب امتیازات یک جانبه برای خود هستند و نه اینکه واقعاً منافع دیگران را در نظر بگیرند چرا که در واقع اصلاً به منافع مشروع کشورهای دیگر اهمیتی نمی دهند.

وی همچنین با تاکید بر اقدامات تلافی جویانه مسکو در صورت نادیده گرفته شدن پیشنهادات روسیه توسط غرب، گفت: ما اجازه نخواهیم داد پیشنهادات ما وارد بحث های بی پایان شود و چنین خط و مسیری به وضوح قابل مشاهده است. ما نمی گذاریم ابتکار عمل ما بی نتیجه بماند.

لاوروف ادامه داد: اگر پاسخ سازنده ای داده نشود و غرب به مسیر تهاجمی خود ادامه دهد، مسکو همانطور که رئیس جمهور بارها اعلام کرده است، اقدامات تلافی جویانه لازم را انجام خواهد داد.

وی همچنین گفت که روسیه امیدوار است که این هفته پاسخی از جانب آمریکا و ناتو درباره تضمین های امنیتی دریافت کند.

لاوروف درباره تضمین امنیت روسیه تحت هر شرایطی، گفت: در هر صورت، همه باید این واقعیت را در نظر داشته باشند که امنیت روسیه و شهروندان آن یک اولویت بی قید و شرط است و تحت هر شرایطی و به طور قابل اعتماد تضمین می شود.

تنش ها بین غرب و روسیه بر سر بحران اوکراین بالا گرفته است. آمریکا و ناتو در این رابطه مسکو را به آماده شدن برای تهاجم به اوکراین متهم می کنند و در این راستا سیلی از تجهیزات و تسلیحات و مشاوران نظامی را روانه اوکراین و کشورهای همسایه روسیه کرده و همچنین مسکو را تهدید به اعمال تحریم های فلج کننده نموده اند.

روسیه نیز با رد تمام اتهامات مذکور می گوید که حق انجام مانور نظامی و جا به جایی نیروها در خاک خود را دارد و آمریکا و ناتو مسبب تمام تنش ها در شرق اروپا هستند.

اصل خبر را اینجا ببینید.

اخبار مرتبط