شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

نگرانی بریتانیا و سازمان ملل از بازداشت خبرنگاران در افغانستان

شفقنا افغانستان _ هم‌زمان با افزایش فشارها بر رسانه‌ها...

پلیس کابل: 53 نفر هفته گذشته در پیوند به جرایم جنایی بازداشت شدند

شفقناافغانستان- مسوولان در فرماندهی پولیس کابل می‌گویند که در یک هفته گذشته بیش از 50 تن را در پیوند به جرایم جنایی از این شهر بازداشت کرده است.

به گزارش خبرگزاری شفقناافغانستان به نقل از جمهور؛ خالد زدران سخنگوی فرماندهی پولیس کابل امروز دوشنبه(25 میزان) گفت:” گراف جرایم جنایی نسبت به گذشته در شهر کابل، روز به روز درحال کاهش است و ما تلاش داریم تا این گراف را به صفر برسانیم”.

آقای زدران گفت: در یک هفته گذشته حدود 50 واقعه جنایی از نقاط مختلف شهر کابل ثبت شده که 44 واقعه آن تحت کشف می‌باشد.

به گفته زدران این واقعات شامل قتل، دزدی اموال و پلیت موتر و آزار و اذیت مردم می‌باشند که در این پیوند 53 تن از مجرمین بازداشت شده و 14 تن دیگر از آنها موفق به فرار شدند که نیروهای امنیتی در تلاش‌اند تا آنها را هم بازداشت نموده و به پنجه قانون بسپارند.

سخنگوی فرماندهی پولیس کابل گفت:” ما برای کاهش جرایم جنایی هفته‌وار نشست‌های امنیتی را با حضور آمرین حوزه‌های امنیتی، وکلا گذر و متنفذین دایر می‌کنیم و با هماهنگی آنها تلاش داریم که جرایم جنایی را در شهر کابل به صفر کاهش دهیم”.

او افزود: چک پاینت‌های امنیتی هم در نقاط مختلف شهر کابل فعال است که در قسمت کاهش جرایم جنایی موثر واقع شده و از سوی هم حمایت مردم در این قسمت تاثر‌گذار است.

این درحالی است که در آخرین رویداد جرایم جنایی در شهر کابل روز گذشته، دو تن از سارقین که 5 میلیون افغانی پول نقد یک صراف را از حوزه پنجم امنیتی شهر کابل دزدیده بودند توسط مسوولان امنیتی این حوزه بازداشت شدند.

شهروندان کابل می‌گویند که اگر جلو جرایم جنایی به صورت جدی گرفته نشوند این شهر همانند گذشته با میزان بلند جرم‌های جنایی مبدل شده و هیچ کس احساس مصونیت نخواهد کرد.

محمد فهیم یکی از باشندگان شهر کابل می گوید: جرایم جنایی نسبت به گذشته کم‌تر شده اما در برخی پس‌کوچه‌ها دزدان در کمین هستند و ما از طالبان می‌خواهیم که با مجرمین برخورد جدی کنند تا دیگر کسی جرئت به انجام جرم مانند دزدی و قتل را نداشته باشند.

آگاهان امور، موجودیت فساد اداری درنهاد‌های امنیتی، عدلی و قضایی کشور‌ها را یکی از مهم‌ترین عوامل میزان بلند جرایم جنایی می‌خوانند.

اخبار مرتبط