یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

وزیر مالیه از کسری بودجه 7میلیارد افغانی در این وزارت خبر داد

 وزیر مالیه گفت: این وزارت در جمع‌آوری درآمدها طی سال مالی جاری به اهداف تعیین شده نرسیده است.

939

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از جمهور، اکلیل حکیمی گفت: این وزارت در جمع آوری درآمدها طی سال مالی جاری به اهداف تعیین شده نرسیده است.

وی که در جمع رؤسای گمرکات و مأموران جمع آوری مالیات 34 ولایت سخن می گفت، تأکید کرد:  این وزارت شش تا هفت میلیارد افغانی از هدف تعیین شده برای جمع آوری درآمد کشور در سال جاری عقب مانده است.

حکیمی افزود: بر اساس سیاست حکومت وحدت ملی و تعهد افغانستان به دنیا، ما باید در دخل و خرج خودکفا شویم؛ اما از چیزی که به دنیا تعهد کرده‌ایم 6 تا 7 میلیارد افغانی عقبیم و به هدف تعیین شده نرسیده‌ایم.

وی مسئولان اخذ و جمع‌آوری درآمد در برخی ولایت را متهم به غفلت کرد اما به طور مشخص از فرد خاصی نام نبرد.

همچنین وزیر دارایی خطاب به رؤسای ادارات اخذ مالیات و گمرکات گفت: رؤسایی که درصد درآمد ولایاتشان بالا باشد تشویق خواهند شد ولی رؤسایی که درصد درآمدشان کمتر از هدف تعیین شده برای هر ولایت باشد 3 ماه فرصت دارند که خود را به هدف برسانند در غیر این صورت به دلیل اهمال، دیگر کارمند وزارت دارایی نخواهند بود.

همچنین، اکلیل حکیمی در بخشی از سخنان خود گفت: هر مأمور وزارت دارایی موظف است ابتدا دارایی خود را ثبت کند تا شفافیت کامل به وجود آید.

وی افزود: سیاست دولت وحدت ملی رسیدن به خودکفایی است.

وزیر دارایی بیان داشت: پول‌هایی که در چند سال گذشته از کشورهای خارجی آمده بود اسارت فکری برای افغانستان ایجاد کرده و کشور زمانی به خودکفایی می رسد که بتواند از منابع و امکانات خود استفاده بهتری نماید.

وی گفت: در حالی ما دست به جیب خارج هستیم که سرمایه کشور توسط عده‌ای به یغما می‌رود.

«اجمل حمید عبدالرحیم زی» سخنگوی وزارت دارایی نیز گفت: در سال مالی جاری در حدود 120 میلیارد افغانی برای جمع آوری درآمد به عنوان هدف تعیین شده است.

وی در ادامه تأکید کرد: وزارت دارایی تلاش دارد تا پایان سال جاری میلادی خود را به هدف تعیین شده در جمع آوری درآمدها برساند.

حدود 4 ماه از سال مالی 1394 باقی مانده است.

انتهای پیام

اخبار مرتبط