یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

طوفان در چین تایپه خسارات سنگینی برجا گذاشت

سازمان امداد و نجات چین تایپه روز سه شنبه در گزارشی اعلام کرد: توفان و گردباد سهمگین «دوجوئن» که در چند روز گذشته به سمت مناطقی از شرق آسیا در حرکت بود، خسارات سنگینی در منطقه چین تایپه به جا گذاشت.

906

 

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از تلویزیون «ان اچ کی» ژاپن، این سازمان در گزارش خود اعلام کرد: در نتیجه این توفان تاکنون دو نفر کشته و 324 نفر مجروح شدند.

 

بر اساس این گزارش، نهادهای امدادرسان بیش از هفت هزار نفر از ساکنان مناطق ساحلی در چین تایپه که در معرض آسیب توفان «دوجوئن» بودند، تخلیه و به مناطق امن تر منتقل کردند.

 

سازمان هواشناسی منطقه نیز اعلام کرد: بیشترین سرعت این توفان در شهرستان های شمالی استان «ییلان» در چین تایپه به 246 کیلومتر بر ساعت رسید.

 

نهادهای امداد رسان در این منطقه همچنین اعلام کردند که توفان قدرتمند «دوجوئن» موجب شکسته شدن درختان و قطع برق نزدیک به دو میلیون خانه شده است و مدارس در بیشتر مناطق از جمله «تایپه» مرکز چین تایپه تعطیل شد.
گزارش ها از میزان بارندگی ها در این منطقه نیز حاکی است که از روز یکشنبه گذشته که بارندگی ها آغاز شده است، در برخی از مناطق کوهستانی بیش از 700 میلیمتر باران بارید.

 

توفان «دوجوئن» که در زبان چینی «فاخته» نامیده می شود، از چند روز پیش حرکت خود را از اقیانوس آرام به شرق چین تایپه آغاز کرد و در مسیر حرکتی خود بخش هایی از چین و مناطقی از ژاپن را تحت تاثیر قرار داد.
این توفان در ساعات اولیه استان «اوکیناوا» در ژاپن را در نوردید و موجب قطع برق در بیش از پنج هزار خانه در این منطقه شد.

 

هنوز از میزان خسارت این توفان گزارشی منتشر نشده است، اما برخی منابع احتمال می دهند که این توفان خسارات سنگینی در پی داشته باشد.

 

منابع رسمی چین تایپه نیز روز گذشته – دوشنبه – اعلام کرده بودند که با آغاز باران های تند و جزر و مدهای بسیار سنگین تا ارتفاع 13 متر در جزایر معروف گردشگری «سبز» و «اورچید» این کشور، دولت تایپه تاکنون بیش از سه هزار گردشگر خارجی را از این جزایر تخلیه کرده است.

 

اداره هشدارهای هواشناسی و مرکز دیده بان هواشناسی مستقر در هنگ کنگ نیز با صدور اطلاعیه ای، «دوجوئن» را گردبادی فوق العاده قوی توصیف کرد و از اهالی این منطقه خواست از منازل خود خارج نشوند.

 

بر اساس اعلام ایرنا، چندی پیش نیز توفانی با نام «سودیلور» چین تایپه را در هم کوبید که در اثر آن سه نفر جان خود را از دست دادند و خسارات زیادی نیز به تاسیسات شهری و زیربنایی آن وارد شد.

 

انتهای پیام

اخبار مرتبط