یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

بازداشت دهها دانشجوی حامی داعش و طالبان در جلال آباد

فضل الهادی مسلمیار، رییس مشرانوجرگه می گوید که ماموران امینت ملی شب گذشته طی عملیاتی، وارد خوابگاه دانشجویان دانشگاه جلال آباد شدند و دستکم ۳۴ دانشجو را بازداشت کردند.

346

 

به گزارش شفنقا افغانستان،  آقای مسلمیار در مجلس امروز به نقل قول از یک منبع امنیت ملی که از او نام نگرفت گفت، افراد که بازداشت شدند، دانشجویانی هستند که چند روز پیش در یک گردهمایی پرچم های طالبان و داعش را برافراشته بودند و به حمایت طالبان، خلافت اسلامی و گروه داعش شعار سر می دادند.

عطاالله خوگیانی، سخنگوی والی ننگرهار، بازداشت دانشجویان دانشگاه ننگرهار از سوی امنیت ملی را تایید کرد و گفت که ۲۷ دانشجو شب گذشته از سوی امنیت ملی بازداشت شدند.

 آقای خوگیانی می گوید که ماموران امنیت ملی شب گذشته با راه اندازی عملیات وارد خوابگاه شدند و دانشجویانی که در تظاهرات چند روز قبل به حمایت مخالفان مسلح دولت شعار می دادند را با خود برده اند.
 به گفته خوگیانی، این عملیات با هماهنگی والی ننگرهار صورت گرفته است.

 اداره امینت ملی تا هنوز در این مورد چیزی نگفته است.

 

به نقل از بخدی،  سخنگوی والی ننگرهار، می گوید که ماموران امنیت ملی از نزد این دانشجویان برخی اسناد که احتمال می رود ضد دولتی باشد را نیز بدست آورده اند اما او در این مورد توضیحات بیشتر نداد.
 گفته شده است که در حال حاضر دانشجویان در بازداشت امنیت ملی قرار دارند و تحقیقات از آنها آغاز شده است.

 

 روز یکشنبه ۱۷ عقرب، ده ها دانشجو در اعتراض به آنچه آنها نرسیدن بدل اعاشه و عدم رسیدگی دولت به خوابگاه دانشجویان می خواندند، دست به تظاهرات زده و برضد حکومت وحدت ملی شعار سر دادند.
 در این اعتراض دانشجویان پرچم های سفید طالبان و سیاه داعش را برافراشتند و به حمایت گروه طالبان و خلافت اسلامی که از خواسته های اصلی داعش است شعار سر می دادند.
 آنها به صراحت اعلام کردند که از جمهوری خسته شده و حکومت خلافت اسلامی می خواهند.
 برخی ها، حمایت از طالبان و داعش در سایه حکومت و آنهم از سوی دانشجویان را، شکل گیری افراطیت در میان دانشجویان خواندند و از حکومت خواستند تا جلو این فعالیت ها را بگیرد.
 آنها معترضان را حامیان اصلی داعش و طالبان خواندند. پیشتر، معاون سخنگوی رییس جمهوری کشور نیز گفته بود، دانشجویان که برضد دولت و به حمایت طالبان شعار می دادند، بازداشت می شوند.

 

انتهای پیام

اخبار مرتبط