سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرد زمان سفر رییس جمهوری غنی به ایران که به علت تلفات سنگین برف کوج در کشور به تعویق افتاد، بزودی مشخص می شود.
به گزارش خبرگزاری شفقنا افغانستان؛ احمد شکیب مستغنی روز سه شنبه در نشست خبری در کابل به خبرنگاران داخلی و خارجی گفت: رییس جمهوری لازم دید تا در شرایط دشوار در کنار مردم این کشور باشد.
این حادثه که هفته گذشته در ولایت پنجشیر رخ داد، بیش از 280 نفر کشته و 143 تن دیگر مصدوم شدند و در کشور سه روز عزای عمومی اعلام شد.
مستغنی همچنین در بخش دیگری از این گفت و گو، دلایل پلیس پاکستان برای بازداشت دیپلمات های افغان در شهر پیشاور را قابل قبول ندانسته تاکید کرد که پاکستان باید در این رابطه توضیح دهد.
وی، خواستار مشخص شدن انگیزه اصلی بازداشت دیپلمات های افغان در پاکستان شد.
سخنگوی وزارت خارجه همچنین افزود: با فراخواندن سفیر پاکستان در کابل، مراتب اعتراض شدید و نگرانی جدی خود در این زمینه را با مقامهای پاکستان در میان گذاشتیم.
وی گفت: دیپلمات های یادشده، گذرنامه سیاسی و کارت های دیپلماتیک با خود داشتند و نباید چنین برخوردی با آنان صورت می گرفت.
پلیس شهر پیشاور پاکستان پنجشنبه هفته گذشته چهار دیپلمات کشورمان در این شهر را دستگیر کرد و برای چندین ساعت در توقیف نگه داشت.
انتهای پیام
www.afghanistan.shafaqna.com
