شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

نگرانی بریتانیا و سازمان ملل از بازداشت خبرنگاران در افغانستان

شفقنا افغانستان _ هم‌زمان با افزایش فشارها بر رسانه‌ها...

جوانی در کابل کشته و موترش ربوده شد

شفقنا افغانستان _ منابع در کابل می‌گویند یک جوان...

۵ میلیون قربانی سوءتغذیه در افغانستان؛ هشدار تازه برنامه جهانی غذا

شفقنا افغانستان _ برنامه جهانی غذا (WFP) هشدار داده...

تاکید شورای امنیت ملی بر مقابله جدی با داعش در افغانستان

جلسه شورای امنیت ملی تحت ریاست محمد اشرف غنی، رئیس جمهور در ارگ ریاست جمهوری برگزار گردید.

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از خبرگزاری رشد؛ در ابتدا وزرای سکتور امنیتی در مورد وضعیت عمومی امنیتی کشور به جلسه شورای امنیت ملی گزارش ارائه نمودند.

شیر محمد کریمی لوی درستیز وزارت دفاع ملی کشور خاطر نشان ساخت که در این ماه در مقایسه با ماه گذشته در وضعیت عمومی کشور بهبود بعمل آمده و جهت دفع تهدیدات موجود در سوق و اداره قوت ها در سطح ملی، اوپراتیفی و تکتیکی میان نیرو های امنیتی کشور تشریک مساعی بهتر گردیده است.

وی افزود که میزان همکاری مردم با نیرو های امنیتی افغان گسترش یافته و همچنان مساعی جاری دیپلوماتیک حکومت وحدت ملی در جهت بهبود روابط سیاسی و امنیتی با کشور های منطقه، نتایج مثبت را در قبال داشته است.
سپس شورای امنیت ملی در مورد بهبود وضعیت امنیتی در ولایات کندز و هلمند گزارش ارگان های امنیتی را استماع و تصامیم لازم را اتخاذ نمود.

پس از آن روی شکل گیری و فعالیت های گروه تروریستی داعش در افغانستان بحث تفصیلی صورت گرفت. شورای امنیت ملی تحرکات اخیر این گروه را یک تهدید جدی باالقوه امنیتی به افغانستان و کشور های منطقه دانسته و در این راستا به نیرو های امنیتی کشور وظیفه داد تا تدابیر مشخص را روی دست گیرند.

همچنان شورای امنیت ملی وزیر محترم امور خارجه را موظف ساخت تا به کشور های منطقه و جهان در مورد تصمیم و تعهد قاطع دولت افغانستان در قبال مبارزه با این گروه تروریستی اطمینان داده و خواهان همکاری های سیاسی، استخباراتی، اقتصادی و دیپلوماتیک تمامی کشور های منطقه در راستای مبازره مشترک با این گروه دهشت افگن گردد.

باور ها، اعتقادات و فعالیت های غیر انسانی و غیر اسلامی گروه تروریستی داعش نشان می دهد که این گروه در مخالفت کامل با تمامی عقاید اسلامی، مذهبی، فرهنگی و عنعنوی مردم افغانستان میخواهد با پامال کردن مذاهب مردم افغانستان با توصل به دهشت افگنی و تروریزم یک تعبیر غلط از دین مبین اسلام را در منطقه ترویج بخشد.

در اخیر شورای امنیت ملی از علمای جهید کشور، روحانیون، رهبران جهادی، ملا امامان مساجد، مشران قومی و مردم شریف افغانستان خواست تا بمنظور جلوگیری از نفوذ گروه تروریستی داعش در کشور عزیز مان، با تمامی قوت با هم متحدانه در برابر این پدیده شوم ایستادگی نمایند.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط