شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

نگرانی بریتانیا و سازمان ملل از بازداشت خبرنگاران در افغانستان

شفقنا افغانستان _ هم‌زمان با افزایش فشارها بر رسانه‌ها...

جوانی در کابل کشته و موترش ربوده شد

شفقنا افغانستان _ منابع در کابل می‌گویند یک جوان...

۵ میلیون قربانی سوءتغذیه در افغانستان؛ هشدار تازه برنامه جهانی غذا

شفقنا افغانستان _ برنامه جهانی غذا (WFP) هشدار داده...

کاهش بودجه‌های بشردوستانه؛ زنگ خطر برای آینده زنان در کشورهای بحران‌زده

شفقنا افغانستان _ سازمان بشردوستانه هالندی «CARE» هشدار داده...

کشته شدن ۳ نفر در پی حادثه ترافیکی در سمنگان

شفقنا افغانستان- یک حادثه رانندگی در ولایت سمنگان شمال...

اخراج اجباری بیش از 5 هزار مهاجر افغانستانی در یک روز از کشورهای همسایه

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

نتیجه مطالعه در بریتانیا: رشد نگران‌کننده استفاده از چت‌بات‌های هوش مصنوعی برای مشاوره پزشکی

شفقنا افغانستان- پزشکان می‌گویند نظرسنجی «بسیار نگران‌کننده» خطر مراجعه...

رئالی ها و عطش سیری ناپذیر برای تکرار موفقیت ها در سال جدید

بعد از فتح اروپا، بالا بردن چهار جام و غرق در افتخار و ستایش شدن در سال 2014، رئالی ها در شرایطی سال جدید را آغاز می کنند که چالش سخت و عطش سیری ناپذیری برای افزودن بر موفقیت هایشان دارند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقناورزشی و به نقل از روزنامه اسپانیایی مارکا، کارلو آنچلوتی بعد از بالابردن جام قهرمانی باشگاه های جهان اظهار داشت: ” ما سالی فراموش نشدنی داشتیم. اما باید به فکر آینده تیم و باشگاه هم باشیم. باید هوشیاری و قدرت خود را حفظ کنیم. از تکرار کردن اتفاقات امسال در سال 2015 بسیار خوشحال خواهم شد. این فرصت را داریم تا در هر تورنومنتی رقابت کنیم. باید اشتیاق خود را برای سال پیش رو حفظ کنیم “.

ایسکو هم می گوید: ” شکی نیست که می خواهیم به روند پیروزی هایمان ادامه دهیم و بر موفقیت هایمان بیافزایم”.

پپه کمی از ایسکو محتاط تر است. او می گوید: ” ما می خواهیم موفقیت 2014 را دوباره تکرار کنیم اما راهی سخت و طولانی پیش رو داریم”.

این مدافع پرتغالی به مسئله مهمی اشاره می کند. برای قهرمانی راهی طولانی و دشوار پیش رو است که ممکن است برای رئالی ها خطرناک هم باشد. در انتهای فصل قبل و در شرایطی که بازی ها به مرحله حساس خود رسیده بود، بازیکنان رئال از نظر فیزیکی دچار محدودیت های شدند و بدن هایشان فشار زیادی را متحمل شد، مهترین این بازیکنان هم کریستیانو رونالدو بود.  در همین هفته های اخیر هم چند بازیکن رئال از جمله لوکا مودریچ، جیمز، سرخیو راموس و مارسلو با مصدومیت روبرو شدند.

با این همه، کارلو آنچلتو در این دو فصل نشان داده که همواره این توانایی را دارد که در هر موقعیتی تیمش را به “تعادل” برساند و رئال مادرید را در مسیر موفقیت قرار دهد.

در لیگ قهرمانان آنها با 6 پیروزی و امتیاز کامل و با قدرت تمام به مرحله بعد صعود کردند. اما در شرایطی که تیم های پرقدرتی برای قهرمانی در این رقابت ها قدم علم کرده اند، باید ببینیم که رئال مادرید که بار سنگین مدافع عنوان قهرمانی را یدک می کشد،باید ببینیم می تواند به طلسم شکنی در لیگ قهرمانان بپردازد و به تیمی تبدیل شود که دو سال پیاپی فاتح اروپا می شود یا خیر.

در لالیگا هم رئالی ها بر آنند که ناکامی فصل قبل را جبران کنند و این برا بالاتر از اتلتیکو مادرید و بارسلونا، جام قهرمانی اسپانیا را بالای سر ببرند. آنها در حال حاضر صدرنشین لیگ هستند و شانس زیادی برای قهرمانی دارند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط