شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

نگرانی بریتانیا و سازمان ملل از بازداشت خبرنگاران در افغانستان

شفقنا افغانستان _ هم‌زمان با افزایش فشارها بر رسانه‌ها...

جوانی در کابل کشته و موترش ربوده شد

شفقنا افغانستان _ منابع در کابل می‌گویند یک جوان...

۵ میلیون قربانی سوءتغذیه در افغانستان؛ هشدار تازه برنامه جهانی غذا

شفقنا افغانستان _ برنامه جهانی غذا (WFP) هشدار داده...

کاهش بودجه‌های بشردوستانه؛ زنگ خطر برای آینده زنان در کشورهای بحران‌زده

شفقنا افغانستان _ سازمان بشردوستانه هالندی «CARE» هشدار داده...

کشته شدن ۳ نفر در پی حادثه ترافیکی در سمنگان

شفقنا افغانستان- یک حادثه رانندگی در ولایت سمنگان شمال...

اخراج اجباری بیش از 5 هزار مهاجر افغانستانی در یک روز از کشورهای همسایه

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

نتیجه مطالعه در بریتانیا: رشد نگران‌کننده استفاده از چت‌بات‌های هوش مصنوعی برای مشاوره پزشکی

شفقنا افغانستان- پزشکان می‌گویند نظرسنجی «بسیار نگران‌کننده» خطر مراجعه...

پزشک کودک آزار به 22 سال زندان محکوم شد

پزشک کودک آزار انگلیسی به دلیل سوء استفاده جنسی از کودکان بیمار و سرطانی در بیمارستانی در شهر کمبریج انگلیس ، به 22 سال زندان محکوم شد.

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از ایرنا، ‘مایلز برادبری’ اهل ‘هرینگزویل’ واقع در غرب انگلیس در دادگاه کمبریج ، پذیرفته است که مرتکب 25 تخلف و جرم از جمله سوء استفاده جنسی از کودکان بیمار و در اختیار داشتن بیش از 16 هزار قطعه عکس مستهجن، شده است.

این پزشک و متخصص 41 ساله، همچنین قبول کرده که از سال 2009 تا 2013 میلادی، 18 پسربچه که به دلیل بیماری سرطان در بیمارستان ‘ادنبروک ‘ در کمبریج تحت معالجه وی بودند، مورد اذیت و آزار قرار داده است.

‘گراف هاوکورف’ قاضی دادگاه کمبریج روز دوشنبه در زمان صدور حکم یاد شده ، گفته است که در تمام طول مدت خدمتش، به رغم سروکار داشتن با انواع مجرمین جنسی، هیچگاه با چنین مورد زشت و خیانت آمیزی آن هم از سوی پزشکی که قسم بقراط خورده ، مواجه نشده است.

این قاضی عنوان کرد: این پزشک بدون شک آزار روانی زیادی متوجه قربانیانش کرده است و این خطر وجود دارد که در آینده نیز دست به چنین جرایمی بزند.

براساس گزارش دادگاه، برخی از بیماران که مورد اذیت و آزار و سوء استفاده جنسی این پزشک قرار گرفته اند، به سرطان خون، هموفیلی و نیز سایر بیماری های جدی مبتلا بوده اند.

‘مایلز برادبری’ پزشک و متخصص سرطان خون، در ماه دسامبر 2013 میلادی بازداشت شده بود.

گفته می شود که این پزشک از یک قلم جاسوسی با قابلیت عکس برداری مخفی برای گرفتن عکس از قربانیانش در بیمارستان ادنبروک استفاده می کرده است.

رسوایی های مکرر مربوط به سوء استفاده جنسی از کودکان در انگلیس، درحال حاضر به معضل جدی برای این کشور تبدیل شده و در این میان کاملا آشکار شده که سیستم قضائی، مقامات محلی و پلیس انگلیس نتوانسته اند از کودکان در معرض خطر حمایت و محافظت جدی به عمل آورند.

مساله سوء استفاده و بهره کشی جنسی از کودکان در انگلیس هم اینک نگرانی مردم و سازمان های حمایت کننده از کودکان در این کشور را برانگیخته است.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط