كشته شدن يك پوليس و 7 غير نظامي در لغمان در نتيجه حمله مخالفان مسلح بر یک موتر حامل افراد ملكي در ولایت لغمان 7 غیر نظامی و یک پولیس محلی کشته شدند و یک غیر نظامی دیگر زخم برداشت.
به گزارش خبرگزاری شیعیان افغانستان (شفقنا افغانستان) به نقل از منابع؛ سرحدي زواك، سخنگوي والي لغمان مي گويد: این رویداد حوالی ساعت ۷ شام روز دوشنبه، زمانی رخ داد که یک موتر مسافربری نوع سراچه در منطقه “ساندرا” از مربوطات ولسوالی علینگار با کمین طالبان مسلح روبرو شد.
تا کنون فرد یا گروهی مسوولیت این حمله را بر عهده نگرفته، اما مقام های لغمان طالبان را عامل اين رويداد خوانده است.
اين در حاليست كه کمیته حقوق بشر دفتر سازمان ملل در افغانستان در گزارش تازه خود چندی پیش اعلام کرد که در شش ماه گذشته سال روان میلادی، تلفات غیر نظامیان 24 درصد افزایش یافته است.
انتهای پیام
www.afghanistan.shafaqna.com
