شفقناافغانستان-زن آرژانتینی با دریافت ۶۵ دالر از دوستش به وی اجازه داد تا به دختر خردسالش تجاوز کند.
به گزارش خبرگزاری شفقناافغانستان، اسپوتنیک به نقل از The Mirror نوشت؛ زنی در شهر لا باند — آرژانتین پس از آن دستگیر شد که در بدل دریافت ۶۵ دالر به دوست مردی که با وی در یک خانه زندگی می کرد، اجازه تجاوز جنسی به دختر ۱۱ سالهاش را داد.
بر اساس این گزارش، زن پس از دریافت پول، خانه را ترک می کند و دختر یازده ساله خود را با این مرد در خانه تنها می گذارد. تا بازگشت وی، مرد به دخترک تجاوز نموده و فرار می کند.
مادر بی رحم با شنیدن شکایت دخترش، او را به دروغ گفتن متهم کرد و اظهار داشت که به پلیس مراجعه نخواهد کرد. سپس دخترک آنچه را که بر وی گذشته بود، به خالهاش حکایت کرد و او پولیس را مطلع ساخت.
در حال حاضر مادر و فرد مظنون بازداشت شده اند.
در سال ۲۰۱۷، نیز یکی از ساکنین ایالت اوریسا، فرزند ۱۱ ماهه خود را به یک بیگانه فروخت تا پول آن را برا خرید شراب دستبند و مبایل برای دختر هفت ساله خود مصرف کند.
