شفقنا افغانستان- خبرگزاری فرانسه در خبری اعلام کرد در حالی که نیروهای حافظ صلح کشور چاد از جمهوری آفریقای مرکزی خارج شده اند بسیاری از مسلمانان این کشور به خصوص در بانگی پایتخت، درحال دعا و نیایش هستند تا بتوانند هر چه زودتر راهی برای فرار پیدا کنند.
این درحالی است که دست کم 1300 مسلمان در منطقه ای در بانگی در تله افتاده اند و در میانه خونریزی ها و خشونت های شدید شورشیان آنتی بالاکای مسیحی علیه مسلمانان، راهی برای فرار می جویند.
خبرگزاری فرانسه افزوده است 1300 مسلمان در منطقه PK-12 در 12 کیلومتری شهر بانگی پایتخت گیر افتاده اند. آنها از گوشه گوشه پایتخت به این منطقه آمده اند و حالا از این منطقه هم باید فرار کنند.
بسیاری از این مسلمانان ماه ها است در این منطقه هستند و حدود صد نیز روز دوشنبه در پی آوارگی از یک کمپ دیگر به این منطقه منتقل شده اند . قبل از حملات آنتی بالاکا به مسلمانان، آنها با مسیحیان بانگی به راحتی و در آرامش با همدیگر زندگی می کردند اما اکنون مسلمانان آماج حملات مسیحیان افراطی هستند و هم اکنون خانه و کاشانه خود را در بانگی رها کرده و گریخته اند.
مسلمانان به تله افتاده در منطقه PK-12 فقط یک آرزو دارند و آن هم گریختن به سوی مرزهای چاد است. حالا غذا و آب آشامیدنی سالم و همچنین امکانات بهداشتی و دارویی کم شده و خطر مرگ نیز آنها راتهدید می کند. آنها فقط صد متر با مرگ فاصله دارند. اگر از مرز این منطقه بگذرند تنها 20 ثانیه زنده خواهند ماند چون آنتی بالاکاها آنها را محاصره کرده اند.
افراطی های مسیحی هراز چندگاهی نارنجی به منطقه می اندازند که هفته پیش باعث کشته شدن یک زن شد که در حال پیدا کردن غذایی برای کودک خود بود. از آغاز ماه دسامبر 18 مسلمان توسط آنتی بالاکاها ترور شده اند.
منبع: خبرگزاری فرانسه
ترجمه: شفقنا
انتهای پیام
