شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

نگرانی بریتانیا و سازمان ملل از بازداشت خبرنگاران در افغانستان

شفقنا افغانستان _ هم‌زمان با افزایش فشارها بر رسانه‌ها...

جوانی در کابل کشته و موترش ربوده شد

شفقنا افغانستان _ منابع در کابل می‌گویند یک جوان...

۵ میلیون قربانی سوءتغذیه در افغانستان؛ هشدار تازه برنامه جهانی غذا

شفقنا افغانستان _ برنامه جهانی غذا (WFP) هشدار داده...

کاهش بودجه‌های بشردوستانه؛ زنگ خطر برای آینده زنان در کشورهای بحران‌زده

شفقنا افغانستان _ سازمان بشردوستانه هالندی «CARE» هشدار داده...

کشته شدن ۳ نفر در پی حادثه ترافیکی در سمنگان

شفقنا افغانستان- یک حادثه رانندگی در ولایت سمنگان شمال...

اخراج اجباری بیش از 5 هزار مهاجر افغانستانی در یک روز از کشورهای همسایه

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

یونیسف: پاندمی کرونا، مرگ و میر اطفال را تشدید خواهد کرد

شفقناافغانستان- سازمان حامی کودکان ملل متحد «یونیسف» امروز چهارشنبه، بر مبنای گزارشهای دانشگاه جانز هاپکینز  بر محور پاندمی کرونا، یک ارزیابی جدیدی را منتشر کرده است. براساس منابع این سازمان، بیماری همه گیر کرونا سیستم صحی شماری از کشورهای جهان و خدمات معمول این کشورها در بخش صحی را به شدت تضعیف و اخلال کرده است. یونیسف با ابراز نگرانی تأکید کرده است که این وضعیت سبب خواهد شد تا روزانه ۲۴۰۰ کودک دیگر، در پی بیماریهای قابل علاج تلف شوند. 

به گزارش شفقناافغانستان؛ جان گوگ رئیس بخش جنوب آسیای این سازمان امروز چهارشنبه ضمن نشر اعلامیه یونیسف در کتماندو پایتخت نیپال گفته است: « با ابراز نگرانی باید بگوییم که رقم مرگ کودکان قبل از رسیدن آنان به پنج سالگی که در سالهای اخیر کاهش یافته بود، احتمالاً در سال روان برای نخستین بار پس از چندین سال افزایش خواهد یافت.»

براساس گزارش این سازمان، احتمال دارد که در بدترین وضعیت، در شش ماه آینده تا ۳۰۰ هزار کودک در هندوستان، ۹۵ هزار کودک در پاکستان، ۲۸ هزار طفل در بنگله دیش  و ۴۰۰۰ کودک در نیپال جان خود را از دست بدهند. علاوه براین زنان حامله نیز با تهدیدات جدی مرتبط به این پاندمی مواجه اند. 

افزون براین، منابع دانشگاه جانز هاپکینز نیز ضمن ارزیابی هایی که در”TheLancet”، مجله علمی همین دانشگاه منشتر شده است، تأکید کرده اند که در بدترین صورت، مرگ و میر ۶۴۰۰ کودک دیگر در روز که هنوز به پنج سالگی نرسیده اند، بعید نمی باشد.

براساس گزارش سازمان حامی کودکان ملل متحد «یونیسف»، تا سال ۲۰۱۸، رقم مرگ کودکان زیر پنج سال در سرتاسر جهان سالانه به ۵،۳ میلیون تن می رسید. 

اخبار مرتبط