یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

اختتامیه مسابقه «اسلام و زندگی» در دانشگاه هرات + تصاویر

شفقناافغانستان-مسابقه اسلام و زندگی که به ابتکار بخش فرهنگی دانشکده شرعیات دانشگاه هرات امروز (11 حوت) پایان یافت.

به گزارش خبرگزاری شفقناافغانستان، این همایش با حضور هیئت رهبری دانشکده شرعیات و علوم اسلامی، استادان، محصلان و سایر اشتراک‌کنندگان در سالن کنفرانس‌های مولانا جامی برگزار شد.

در همایش اعلام نتایج این مسابقه، جوایز نفیسی به برندگان داده شد.

عنایت‌الله صدیق‌یار رئیس دانشکده شرعیات بر ضرورت کتابخوانی تأکید کرد و کار همایش را مثبت ارزیابی نمود.

سیدعبیدالله عبید عضو دیپارتمنت ثقافت اسلامی نیز ترویج فرهنگ والای کتاب‌خوانی را به بحث گرفت و تجارب خویش را در زمینۀ همگرایی اسلامی در سایر ممالک شریک نمود.

حیدر حمید نمایندۀ بنیاد لیان امیری که حامی مالی مسابقه بود نیز پیرامون نقش مراکز آکادمیک در فرهنگ‌سازی صحبت نموده و ابتکار بخش فرهنگی دانشکده شرعیات را قابل قدر خواند.

گفتنی است که در این دور از مسابقات به تعداد 160 تن از محصلان از دانشگاه هرات و سایر مؤسسات تحصیلی اشتراک داشتند، که از این میان دوازده اشتراک‌کننده جزء افراد برتر مسابقه اسلام و زندگی شناخته شدند و توانستند جایگاه برتر را از آن خود نمایند؛ برای فرد اول یک پایه لپتاب و برای یازده تن دیگر دوره‌های تفسیر انوارالقرآن، دو سِت موبایل هوشمند و لوحه‌های آیات قرآن کریم تقدیم شد.

مقام اول این مسابقه را فیروزاحمد رسولی محصل رشتۀ تعلیمات اسلامی با کسب 96 نمره از آنِ خود کرد. لینا عزیزی، الهام ابدالی محصل طب معالجوی، گل احمد محمدی، شیرین رسولی، نورالحق علومی، زبیده محمدی، سید حامد حسینی، سید فرید جمشیدی، وحید ایوبی محصل دانشگاه الغیاث، طاهره یوسفی دانشجوی حقوق و عبدالسمیع قیام جایگاه دوم الی دوازدهم را به خود اختصاص دادند.

عموم اشتراک کنندگان نیز با اعطای لوح سپاس مورد تحسین قرار گرفتند.

اخبار مرتبط