شفقنا افغانستان- خانواده دلاورزی در یک نامه سرگشاده از دفتر صلیب سرخ در کابل خواسته است که در همکاری با دفتر هیات معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) الاهه را از زندان طالبان آزاد کند.
به گزارش خبرگزاری شفقنا افغانستان، در این نامه که روز گذشته (پنجشنبه، ۶ دلو)، نوشته شده، آمده است: «۷۶ روز از زندانی شدن الاهه در زندان طالبان میگذرد.»
خانواده الاهه دلاورزی در این نامه گفته است که آنها سه بار به دفتر یوناما در کابل نامه فرستادهاند؛ اما یوناما تا کنون فقط یک بار برای آزادی الاهه با طالبان ملاقات کرده است.
در نامه آمده است که تلاشهای دفتر یوناما برای آزادسازی الاهه دلاورزی از زندان طالبان ناکافی است.
خانواده دلاورزی افزوده است که در برابر الاهه نه یک فرد، بلکه یک «گروه بزرگ تروریستی» قرار دارد.
به گفته خانواده دلاورزی، پیش از این نیز چهار مفتی گروه طالبان از جمله عبدالحمید حماسی، مفتی بزرگ این گروه، فتوای مرگ الاهه را صادر کردهاند.
این در حالی است که قاری سعید خوستی، سخنگوی پیشین وزارت داخله طالبان، پیش از این الاهه دلاورزی را به توهین به مقدسات متهم کرده بود.
الاهه دلاورزی قربانی ازدواج اجباری با قاری سعید خوستی، یکی از مقامهای شاخه حقانی طالبان است که بعدا مورد شکنجه، آزارواذیت و ضربوشتم نیز قرار گرفته است.
الاهه پس از افشای آنچه بر او گذشته، از سوی نهادی به نام «هومن فرست» به پاکستان منتقل شد؛ اما پس از آن از سوی طالبان ربوده شد و به زندان طالبان در کابل انتقال یافت.
