شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

نگرانی بریتانیا و سازمان ملل از بازداشت خبرنگاران در افغانستان

شفقنا افغانستان _ هم‌زمان با افزایش فشارها بر رسانه‌ها...

جوانی در کابل کشته و موترش ربوده شد

شفقنا افغانستان _ منابع در کابل می‌گویند یک جوان...

۵ میلیون قربانی سوءتغذیه در افغانستان؛ هشدار تازه برنامه جهانی غذا

شفقنا افغانستان _ برنامه جهانی غذا (WFP) هشدار داده...

مقامات آلمانی: در یک سال گذشته هیچ پناهجوی افغانستانی وارد آلمان نشده است

شفقناافغانستان- مقام‌ها در آلمان می‌گویند که با گذشت ۱۱ ماه از اعلام برنامه پذیرش افغانان در معرض تهدید، تا کنون هیچ پناهجوی از طریق این برنامه وارد آلمان نشده است.

به گزارش خبرگزاری شفقناافغانستان؛ فازدات‌نت امروز یک‌شنبه، ۲۶ سنبله، به نقل از مقام‌های آلمانی گزارش داده که قرار است در آینده نزدیک شماری اندکی از درخواست‌دهنده‌گان افغان، از طریق برنامه پذیرش وارد این کشور شوند.

براساس اطلاعات، تا ۶ سپتامبر، تنها ۲۰ تن که تاییدیه پذیرش از طریق این برنامه را دریافت کرده بودند، تهیه اسناد و مصاحبه‌های امنیتی آنان انجام شده است.

کلارا بانگر، سخنگوی حزب چپ آلمان در امور پناهنده‌گان، در این مورد گفته است: «من نمی‌دانم که آیا دولت فدرال همچنان به اجرای جدی برنامه پذیرش علاقه مند است یا منتظر است تا علاقه عمومی به این موضوع کاهش یابد و سپس بی‌سروصدا از بین برود.»

دولت آلمان در پاسخ به درخواست حزب چپ که توسط خبرگزاری آلمان دریافت شده، اعلام کرده که زمان انتظار برای ملاقات با درخواست‌دهنده‌گان افغان در اسلام‌آباد و تهران بیش از یک سال تعیین شده است.

بانگر همچنان از زمان انتظار طولانی افغان‌هایی که قصد رفتن به آلمان را دارند، از دولت فدرال این کشور انتقاد کرده است.

پیش از این الکساندر ترو، سخنگوی سیاست داخلی گروه پارلمانی اتحادیه اروپا، خواستار پایان دادن به برنامه پذیرش با توجه به افزایش شمار پناهنده‌گان شده بود.

سال گذشته دولت آلمان اعلام کرد که حدود ۴۰ هزار همکاران افغان نیروهای این کشور در افغانستان و همچنان افراد آسیب‌پذیر را می‌پذیرد. این شمار از افراد شامل ۲۴ هزار و ۸۰۰ کارمند محلی سابق و خانواده‌های آنها و همچنان بیش از ۱۵ هزار و ۳۰۰ تن دیگر است که از سوی طالبان مورد تهدید قرار گرفته‌اند.

حزب چپ آلمان در حالی از تاخیر در پذیرش افغانان از دولت این کشور انتقاد می‌کند که هم‌اکنون هزاران تن از افراد در معرض تهدید از دو سال به‌ این‌سو در پاکستان و ایران در انتظار انتقال‌شان به کشورهای سوم از جمله آلمان، امریکا و فرانسه هستند.

اخبار مرتبط