شنبه 26 ثور 1405

آخرین اخبار

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

العرب: جنگ ایران محصولات زراعتی مصر را نابود می‌کند

شفقنا افغانستان - جنگ جاری در منطقه خاورمیانه فشارهای...

طالبان: ترکیه برای ۲۰ هزار افغان ویزای دامداری صادر می‌کند

شفقنا افغانستان _ وزارت مهاجرین طالبان اعلام کرده است...

محقق از افزایش فشارهای مذهبی بر شیعیان هشدار داد

شفقنا افغانستان _ محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی...

مقام ارشد آمریکایی: افغانستان همچنان در خط مقدم تهدیدهای تروریستی قرار دارد

شفقنا افغانستان- یک مقام ارشد نظامی ایالات متحده اعلام...

بازگشت اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی در یک روز؛ تشدید بحران انسانی

شفقنا افغانستان– معاونت سخنگوی طالبان اعلام کرد که روز...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ شنبه ۲۶ ثور ۱۴۰۵

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

نیویورک تایمز مدعی شد؛ احتمال ازسرگیری جنگ ایران و آمریکا ظرف چند روز آینده

شفقنا افغانستان– روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه ادعا کرد...

نگرانی بریتانیا و سازمان ملل از بازداشت خبرنگاران در افغانستان

شفقنا افغانستان _ هم‌زمان با افزایش فشارها بر رسانه‌ها...

جوانی در کابل کشته و موترش ربوده شد

شفقنا افغانستان _ منابع در کابل می‌گویند یک جوان...

۵ میلیون قربانی سوءتغذیه در افغانستان؛ هشدار تازه برنامه جهانی غذا

شفقنا افغانستان _ برنامه جهانی غذا (WFP) هشدار داده...

هند روابط تجاری با 2 رقیب منطقه ای خود را گسترش می دهد

هند در نظر دارد برای اتباع چین روادید گردشگری الکترونیکی و برای تجار پاکستانی روادید 3 ساله با ورود متعدد به منظور افزایش ارزش مبادلات تجاری خود با این دو کشور صادر کند.
909

به گزارش شفقنا افغانستان از  ایرنا، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند در دیدار ماه می سالجاری خود از چین نگرانی های سازمان های اطلاعاتی هند را از صدور روادید گردشگری الکترونیکی به اتباع چین نادیده گرفت و اعلام کرد که دهلی نو آماده صدور روادید الکترونیکی به اتباع چین است.

هند قرار است که صدور روادید گردشگری الکترونیکی را نه تنها برای اتباع چین بلکه برای گردشگران هنگ کنگ و مراکش از 30 ژوئیه سال جاری آغاز کند.

هند صدور روادید گردشگری الکترونیکی را به اتباع چین در حالی آغاز می کند که پکن هنوز هم از صدور روادید عادی به ساکنان ایالت های آروناچال پرادش و جامو و کشمیر هند خودداری می کند.

چین ایالت اروناچل پرادش در شمال شرقی هند را به عنوان بخشی از تبت و ایالت جامو و کشمیر در شمال این کشور به عنوان یک سرزمین مناقشه ای توصیف و به همین علت روادید را برای اتباع این دو ایالت بر روی یک صفحه کاغذ عادی صادر و آنرا به گذرنامه آنان منگنه می کند.

هند همچنین تصمیم گرفته است که مدت اعتبار روادید ورود متعدد را به آن عده از تجار پاکستانی که ارزش مبادلات تجاری آنان در سال بیش از 50 میلیون روپیه می باشد از یک سال به 3 سال افزایش دهد.

تی.سی.ای. راگاوان سفیر هند در پاکستان درگفت وگو با خبرنگاران در لاهور، گفته است که هدف از افزایش مدت اعتبار روادید ورود متعدد به تجار پاکستانی افزایش ارزش مبادلات تجاری بین این دو کشور است.

راگاوان گفت که امضای قرارداد هسته ای بین ایران و قدرت های جهانی موجب گسترش مبادلات تجاری در منطقه خواهد شد و هند بعد از لغو تحریم های اعمالی بر روی ایران به خط لوله گاز ایران- پاکستان خواهد پیوست.

هند سال گذشته میلادی طرحی را برای صدور روادید گردشگری الکترونیکی به اتباع 40 کشور مختلف جهان از جمله آمریکا آغاز کرد و سپس 36 کشور دیگر را از ماه می سال جاری در این طرح شامل کرد.

یک متقاضی روادید الکترونیکی یک نامه الکترونیکی (ایمیل) را از نهاد ذیربط هندی بعد از تایید تقاضای وی دریافت و به همراه یک نسخه از آن به هند سفر می کند و مقام های مهاجرت در فرودگاههای مشخص هند روادید را در گذرنامه وی مهر می زنند.

تعداد گردشگران خارجی که از روادید الکترونیکی برای ورود به هند استفاده کردند در ماه می سال جاری نسبت به قبل از آن چندین برابر افزایش یافته است .

سالانه چند میلیون نفر از اتباع چین به خارج از این کشور سفر و میلیاردها دلار را برای این منظور هزینه می کنند و هند در نظر دارد که عده ای از آنان را از طریق تسهیل صدور روادید به سوی خود جذب کند.

براساس آمار منابع چینی، تعداد چینی هایی که در طول سال 2014 از کشورهای مختلف جهان دیدن کردن با حدود 20 درصد افزایش در مقایسه با آن در سال 2013 به حدود 107 میلیون نفر بالغ شد.

انتظار می رود که حدود 140 میلیون نفر از اتباع چین در سال 2015 از کشورهای مختلف جهان بخصوص آسیایی دیدن و بیش از 188 میلیارد دلار را در این کشورها هزینه کنند.

پیش بینی می شود که 2 میلیون و 850 نفر چینی در طول سال 2015 از آمریکا دیدن کنند و حدود 15 میلیارد دلار را در این کشور هزینه خواهند کرد

اخبار مرتبط