یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

عبدالرزاق وحیدی همچنان وزیر مخابرات باقی ماند

شفقنا افغانستان-جلسه استیضاح عبدالرزاق وحیدی، وزیر مخابرات و تکنولوژی معلوماتی امروز برگزار شد و پس از رای گیری، آقای وحیدی در مقامش ابقا شد.

parliman5
در جلسه امروز مجلس از ۲۴۱ عضو، ۱۸۴ تن حضور داشتند که عبدالرزاق وحیدی ۱۰۴ رای عدم تایید، ۷۱ رای تایید و ۹ رای سفید دریافت کرد.
عبدالرووف ابراهیمی، رییس مجلس نمایندگان می گوید که برای سلب اعتماد وزیر به ۱۲۱ رای عدم اعتماد نیاز بود که با توجه به نتایج رای گیری، عبدالرزاق وحیدی در سمتش باقی می ماند.
مجلس نمایندگان ۲۴۱ عضو دارد که برای رد صلاحیت وزیران به ۱۲۱ رای رد (۱+۵۰) کل اعضای مجلس نیاز است اما به دلیل کمبود نصاب تعیین شده، رای کافی برای سلب اعتماد وزیر مخابرات در جلسه امروز بدست نیامد.
وحیدی به دلیل فساد مالی و اداری، تقرری های غیرقانونی و حاضر نشدن به کمیسیون های مجلس از سوی مجلس نمایندگان استیضاح شد.
در جلسه استیضاح، تعدادی از نمایندگان مجلس، وزیر مخابرات و تکنولوژی معلوماتی را به دلیل فساد گسترده در این وزارت مورد انتقاد قرار دادند.
کمال ناصر اصولى، نماينده مردم خوست در مجلس مدعی شد که وزیر مخابرات به او پشنهاد رشوه و بستن قراردادهای غیرقانونی کرده است.
آقای اصولی می گوید که او در این باره اسناد کافی در اختیار دارد و این اسناد را در اختیار رییس جمهوری قرار خواهد داد.
عبدالرزاق وحیدی، هر گونه اتهام فساد به خود را رد کرد و در پاسخ به سوالات نمایندگان گفت که تمامی قراردادهای این وزارت به نفع دولت و مردم است و در این باره او از اصول سرپیچی نکرده است.
آقای وحیدی می گوید که در باره او اطلاعات اشتباه و مغرض در اختیار نمایندگان مجلس قرار گرفته و این اطلاعات به شکل یک جانبه منفی است.
او در باره مقرری ها در وزارت مخابرات گفت: “براساس صلاحیت های که اصولنامه وزارت مخابرات به من داده است، ۲۹ کارمند مقطعی استخدام کرده ام از آن جمله معاش ۸ نفر تا ۱۶۹ هزار افغانی می شود و متباقی میان ۱۵ تا ۳۰ هزار افغانی معاش دارند.”
به گفته وحیدی، تمام این اشخاص، افراد فنی و تخصصی هستند و دستمزد آنها در شرکت های خصوصی به هفت هزار دالر می رسد.
وزیر مخابرات از اتهامات مطرح شده علیه خودش در باره کم کاری و ضعیف بودن خدمات انترنت در افغانستان دفاع کرد و گفت که او به تازگی فایبر نوری را با قیمت پایین تر و کیفیت بالاتر از کشورهای قزاقستان، قرغیزستان، روسیه، ازبکستان، ترکمنستان و ایران وارد کشور کرده است که در مقایسه با فایبر نوری که از پاکستان با قیمت بالا وارد افغانستان شده بود، بهتر است.
او افزود که هزینه فایبر نوری پاکستان در یک سال ۲۰۰ هزار دالر بود و در حال حاضر افغانستان از این بابت به کشورهای تازه قرارداد شده از ۷۵ تا ۱۳۵ هزار دالر پرداخت می کند.
وحیدی از دستآورد های خود در وزارت مخابرات یاد آور شد و تاکید کرد که شماری از پروژه ها به زمان بستگی دارد و تاثیر آن بعدا مشخص خواهد شد.
رییس مجلس نمایندگان در ختم جلسه رای گیری گفت که آرای عدم قناعت دو ثلت کل آرا نبود و بنابر این آقای وحیدی کماکان به وظیفه خود ادامه می دهد.
از زمان تشکیل حکومت وحدت ملی، این دومین وزیر است که از سوی مجلس استیضاح می شود، قبل از این وزیر داخله نیز به جلسه استیضاح فرا خوانده شده بود.

انتهای پیام

www.af.shafaqna.com

اخبار مرتبط