یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

اقدامات تروریستی ضداسلامی در آلمان/ گزارشی از واشنگتن پست

شفقنا افغانستان-درحالی که کشورهای اروپایی و آمریکا علیه اسلام گرایان تندرو و تروریست وارد نبرد شده اند، آلمان ها نقطه ای مقابل را هدف گرفته اند: “تروریست های ضداسلامی”.

به گزارش واشنگتن پست، نیروهای امنیتی آلمان روز چهارشنبه به نقاط مختلف این کشور حمله کردند و چهار فرد تندرو که مظنون به اعمال تروریستی علیه مسلمانان هستند را دستگیر کردند. اعضای گروه خشن “Oldschool Society” متهم اند درحال ساخت بمب برای هدف قراردادن مساجد و مراکز اسلامی آلمان بوده اند.

مسلمانان آلمان سالها است که با حملات مختلف نژادپرستانه مواجه اند. یکی از اصلی ترین گروه های ضداسلامی این کشور سوسیالیست های ملی هستند. هدف اصلی این گروه ها مسلمانان به ویژه ترک ها هستند. همین گروه بین سالهای 2000 تا 2007 ده مسلمان را کشته است.

واقعیت این است که دولت آلمان همیشه متهم بوده که فعالیت های خرابکارانه گروههای تروریستی و راستِ افراطی در سطح این کشور را دست کم گرفته و چشمان خود را به روی اعمال آنها بسته است.

باید اعتراف کرد تنها گروه های تروریستی که سالها توانسته اند در آلمان آدم بکشند و کسی هم آنها را مورد تعقیب قرار ندهد، نه گروه های اسلامی بلکه کارتل های ضداسلامی هستند. اطلاعاتی هم که اخیراً منتشر شده نشان می دهد دولت آلمان تا چه اندازه در برخورد با این گروه ها منفعلانه عمل کرده است.

گروه افراطی سوسیالیست های ملی از سال 1990 بیش از 849 مسلمان را کشته اند. بسیاری از منتقدان دولت آلمان می گویند برلین همواره سعی کرده انگیزه این آدم کشی ها را چیزی غیر از اسلام هراسی – مثلاً جنگ قدرت برسر قلمرو یا مواد مخدر- معرفی کند.

البته نباید از خیزش احساسات ضدمهاجرتی در آلمان – مانند سایر کشورهای اروپایی – نیز غافل شد که در این میان حمله به مسلمین مختص آلمان نیز نیست. مثلا فرانسوی ها شاهد چندبرابر شدن حملات ضداسلامی پس از حادثه شارلی ابدو بوده اند. این درحالی است که احساسات ضدمهاجرتی در کشورهایی نظیر آلمان و فرانسه (به ترتیب 57 و 44 درصد مردم موافق حضور مهاجران هستند) بسیار کمتر از ایتالیا و یونان ( با بیش از 80 درصد مخالف مهاجران) است.

اما نکته ای که در آلمان خیلی حاد است، برنامه ریزی های بلند مدت و حساب شده توسط گروه های تروریستی علیه مهاجران به ویژه مسلمانان است. ضمنا این گروه ها بسیار منسجم نیز هستند.

البته وزیر کشور آلمان از افزایش خشونت علیه مسلمانان در این کشور به شدت انتقاد کرده و حتی پلیس آلمان برای شناسایی افراطی ها از برخی اعضای سابق این گروه ها بعنوان جاسوس دوجانبه استفاده می کند. اخیرا هم که کاترین اویرتل از اعضای ارشد گروه ضداسلامی پگیدا از اعمال ضدمسلمانان که پیش از این انجام داده، عذرخواهی کرده است.

منبع: واشینگتن پست

ترجمه: شفقنا

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط