یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

آیت الله موحدی نجفی: هیچ زبان و کلام محدودی قادر به بیان عظمت وجودی پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) در جهان خلقت نمی‌باشد

شفقنا افغانستان- آیت الله موحدی نجفی در مراسمی به مناسبت مناسبت ولادت پیامبر گرامی اسلام که در دفترشان برگزار شده بود، بیان کرد: هیچ زبان و کلام محدودی قادر به بیان عظمت وجودی پیامبر(صلی الله علیه و آله) و ائمه اطهار(علیهم السلام) در جهان خلقت نمی‌باشد. تنها بیان قرآن است که می‌فرماید: « وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِينَ» (انبياء 107).

وی در ادامه بیان کرد: پیغمبر اکرم نه تنها بر مسلمین بلکه برکفار نیز رحمت است که اگر چنین نبود مشرکین و کفار دچار عذاب الهی می‌شدند.

آیت الله موحدی نجفی همچنین بیان کرد: خداوند متعال هیچگاه ازنعمت‌هایش به عنوان منت یاد نکرده است مگر در مورد دو نعمت. حق تعالی در قرآن کریم می‌فرماید: « لقد منّ الله علی المومنین إذ بعث فیهم رسولا من أنفسهم یتلو علیهم آیاته و یزكیهم … ».

واقعا خداوند منت نهاد بر مومنین در آن هنگام كه در بین آنان رسولی از خودشان مبعوث ساخت كه آیات الهی را بر ایشان تلاوت می نماید و آنان را تزكیه می كند … (آل عمران آيه164) وجود انبیا برای هدایت نعمت بزرگی است که قابل اندازه‌گیری نمی‌باشد و خداوند از آن به عنوان منت خود یاد کرده و در آیاتی دیگر نعمت امامت را منت خود بر بندگان بیان فرموده. وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّه وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِینَ(قصص آیه 5) پیامبر گرامی اسلام و ائمه معصومین واسطه فیض الهی بر تمام جهانیان هستند.
وی در ادامه بیان کرد: وجود پیامبر(صلی الله علیه و آله) و قرآن کریم را دلیلی بر اثبات یهودیت و مسیحیت دانسته و فرمودند: یهود و نصارا که امروز دست به مخالفت و دشمنی با اسلام زده‌اند، بداند که اگر اسلام نبود، اگر پیامبر اکرم نبود، اگر قرآن کریم نبود با چه دلایلی می‌توانستیم بگوییم که حضرت موسی و عیسی(علیهم السلام) پیامبران الهی هستند. نبوت در اسلام از اصول دین است، اصول دین یا به معجزه اثبات می‌شود یا به خبر متواتر. یهود و نصارا با چه دلیلی اثبات می‌کنند که دینشان الهی است، تورات امروزی را یک نفر هفتاد سال بعد از اینکه تورات در بین قوم یهود از دست رفت ادعا کرده و نوشته است و یک خبر واحد است و همچنین انجیل امروزی را چهار نفر ادعا کرده‌اند که همه مخالف یکدیگر نقل کرده‌اند اینها که خبر متواتر نمی‌شود. حضرت موسی(علیه السلام) اگر عصا را اژدها می‌نمود و حضرت عیسی(علیه السلام) مرده را زنده می‌کرد، در زمان خودشان بود ولی مسیحیت و یهودیت امروز نه معجزه و نه خبر واحد برای اثبات دین خود دارد. قرآن کریم معجزه جاودانه رسول گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) است که نبوت حضرت موسی و حضرت عیسی(علیهم السلام) را تایید می‌کند و این اسلام است که به تمام بشریت خدمت کرده است.
 آیت الله موحدی نجفی با توجه به اوضاع و شرایط حال حاضر در جهان خطاب به روحانیون بیان کرد: دین اسلام تنها وسیله نجات بشریت است. امروز جهانیان از این همه ظلم جنایت خسته شده‌اند، استکبار جهانی جنایتکارانی را یک روز به نام القاعده، یک روز به نام داعش و یک روز به نام جیش الفتح به جان مردم می‌اندازد تا وحشی گری و خونریزی به پا کرده و صلح و صفای اسلام را زیر سؤال ببرند. روحانیت باید در حد توان خود، ابزاری را که دشمنان بر ضد اسلام استفاده می‌کنند بر علیه خود کفار به کار گیرند و توصیه‌ها و دستورات پیامبر گرامی اسلام را نشر کنند. پیغمبر رحمة للعالمین(صلی الله علیه و آله) وقتی سپاه اسلام را اعزام می‌کند دستور می‌دهد پیرمردان را اذیت نکنید، زن‌ها را به اسارت نگیرید، آب‌ها را مسموم نکنید، مردم را دعوت به سازش و صلح کنید، آغاز گر جنگ نباشید و … اینهادستورات رسول گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) است و امروز وظیفه تبلیغ آن بر عهده شما روحانیون است.

اخبار مرتبط