یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

ابولا در آفریقا اوج گرفت؛ سازمان جهانی صحت وضعیت اضطراری اعلام کرد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

تاکید ترامپ و العبادی بر شراکت بلندمدت آمریکا و عراق علیه تروریسم

شفقنا افغانستان- روسای جمهوری آمریکا و عراق بر سر ادامه شراکت میان دو کشور در بلندمدت برای ریشه کرن کردن تروریسم و افزایش توان نظامی بغداد به توافق رسیدند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا به نقل از پایگاه خبری السومریه نیوز، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا و «حیدر العبادی»، نخست وزیر عراق شامگاه دوشنبه پس از دیدار دوجانبه در کاخ سفید، با صدور بیانیه مشترکی ضمن تمجید از سطح همکاری نظامی دو کشور در جنگ با داعش و عملیات نظامی آزادسازی موصل، بر شکست این گروهک تروریستی با وجود درنده خویی آن تاکید کردند.

بر اساس این گزارش، در این بیانیه آمده که رئیس جمهوری آمریکا و نخست وزیر عراق در دیدار خود ضمن تاکید بر این که تنها با پیروزی نظامی بر تروریسم نمی توان آن را از بین برد، بر سر این مسئله به توافق رسیدند که افزایش شراکت میان دو کشور در زمینه های سیاسی و اقتصادی در چارچوب توافقنامه راهبردی مشترک ضروری است.

در همنی راستا نیز، مسئولان آمریکا و عراق طی ماه های آینده اتخاذ اقدامات لازم برای تحکیم روابط اقتصادی، تشویق سرمایه گذاری، گسترش چشم اندازهای همکاری در بخش انرژی و تلاش برای ایجاد فرصت های جدید و افزایش همکاری در بخش های آموزش و فرهنگ را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد.

بنا بر آن چه در این بیانیه آمده، ترامپ و العبادی بر سر ضرورت ادامه و گسترش روابط مثبت میان عراق و کشورهای همسایه آن در منطقه برای افزایش ثبات در خاور میانه و کمک به بغداد برای بازسازی آن چه تروریست های داعش ویران ساختند نیز به توافق رسیدند.

در همین حال، ترامپ ضمن تمجید از تلاش های بغداد برای ایجاد روابط سازنده با کشورهای منطقه و اذعان به نقش مهم این روابط در افزایش توان عراق برای مقابله با تروریسم و جلوگیری از ایجاد بی ثباتی و تضعیف نهادهای دمکراتیک این کشور، تاکید کرده که آمریکا و عراق به شراکت فراگیر خود که طی سال های آینده به نفع ملت های دو کشور خواهد بود، ادامه خواهند داد.

رئیس جمهوری آمریکا با تاکید بر ادامه پشتیبانی کشورش از عراق در جنگ مشترک کشورهای عضو ائتلاف بین المللی علیه داعش، خاطر نشان ساخت که واشنگتن با بغداد به شراکت فراگیر بر پایه احترام متقابل در سایه توافقنامه راهبردی دو کشور که چارچوب همکاری در زمینه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را مشخص می کند، پایبند هستند.

ترامپ همچنین تاکید کرده که آمریکا به پشتیبانی و آموزش نیروهای عراقی تا زمان دستیابی به پیروزی سرنوشت ساز و همیشگی در برابر تروریست های داعش و بالا رفتن توانایی و کارایی این نیروها به سطح پیشرفته ادامه خواهد داد چرا که شراکت امنیتی میان آمریکا و عراق برای امنیت دو کشور از اهمیت زیادی برخوردار است.

انتهای پیام

www.af.shafaqna.com

اخبار مرتبط