یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

پایان غم انگیز اعتراض های ضددولتی در پاکستان

‘عمران خان’، سرسخت ترین چهره سیاسی مخالف دولت پاکستان که از چهار ماه پیش تظاهرات و تجمع های گسترده ای را علیه دولت در سراسر این کشور آغاز کرده بود، شامگاه چهارشنبه و یک روز پس از حادثه خونین مدرسه پیشاور، پایان اعتراض های ضددولتی را اعلام کرد.

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از ایرنا، رهبر حزب ‘تحریک انصاف’ پاکستان خبر پایان تظاهرات ضدولتی هوادارانش در سراسر پاکستان را یک روز بعد از حادثه مرگبار حمله تروریستی طالبان به مدرسه ای در شهر پیشاور مرکز ایالت خیبرپختونخوا اعلام کرد؛ اقدامی تروریستی که منجر به کشته شدن بیش از 130 نفر از دانش آموزان این مدرسه شد.

عمران خان بعد از شرکت در جلسه روسای احزاب سیاسی پاکستان که با حضور ‘محمد نواز شریف’ نخست وزیر این کشور در شهر پیشاور و با هدف مبارزه با تروریسم برگزار شد، گفت: مردم کشورم از من می خواهند که کنارشان باشم و من هم به خواسته آنان احترام می گذارم. امروز، روزی است که پاکستان بیش از هرچیز دیگر به وحدت نیاز دارد.

محمد نواز شریف نخست وزیر پاکستان، بلافاصله به این تصمیم عمران واکنش مثبت نشان داد و ضمن استقبال از آن، گفت: این تصمیم موجب تقویت تلاش ها در مسیر مبارزه با تروریسم خواهد شد.

عمران خان در عین حال تاکید کرده است که دستگاه قضایی پاکستان باید خواسته او را مبنی بر انجام تحقیقات دقیق درخصوص تقلب در انتخابات سال 2013 دنبال کند.

اگرچه خبر پایان تظاهرات ضددولتی از سوی عمران خان می توانست، خبری خوش برای مردم پاکستان باشد اما اعلام این خبر در نخستین روز از سه روز عزای عمومی در این کشور بخاطر قربانی شدن بیش از 130 دانش آموز در حمله تروریستی پیشاور، لذت چندانی برای دوست داران صلح و آرامش در پاکستان نداشت.

عمران خان که مدعی است در انتخابات سال 2013 تقلب گسترده صورت گرفته و نواز شریف با استفاده از تقلب در انتخابات، توانسته است کرسی نخست وزیری را تصاحب کند، از روز 23 مرداد ماه سال جاری (همزمان با سالروز استقلال پاکستان) دهها هزار نفر از هوادارانش را به پایتخت پاکستان کشاند و شهر اسلام آباد، نزدیک به سه ماه، هر روز صحنه تظاهرات گسترده و تحصن های ضد دولتی بود.

وی سپس موج تظاهرات را به شهرهای دیگر پاکستان کشاند و این اعتراض ها تا امروز در مناطق و شهرهای مختلف این کشور بهه صورت پراکنده ادامه داشت.

حزب تحریک انصاف به رهبری عمران خان، حزب حاکم در ایالت خیبرپختونخوا محسوب می شود؛ ایالتی که شهر پیشاور مرکز آن است و حمله تروریستی مرگبار به مدرسه و کشتار بیش از 130 کودک در این شهر رخ داد.

اگرچه هنوز هیچ اتهامی علیه این چهره سرشناس مخالف دولت نواز شریف مبنی بر کوتاهی و بی توجهی وی به امنیت ایالت تحت حاکمیت حزبش، مطرح نشده است، اما عمران خان که بیش از چهار ماه است اوضاع سیاسی پاکستان را با برگزاری تظاهرات ضددولتی در شهرهای مختلف این کشور به هم ریخته، نگران آن است که در روزهای آینده، افکار عمومی پاکستان انگشت اتهام را به سوی او نشانه رود.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط