یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

فراخوان اولین جشنواره بین المللی نقاشی به رنگ یاس توسط مجمع هنر وادبیات آئینی مشکات

شفقنا افغانستان- مجمع هنر وادبیات آئینی افغانستان (مشکاة) در نظر دارد اولین جشنواره بین المللی نقاشی را با محوریت شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س) دخت گرامی نبی اکرم برگزار کند.

سید محمد بشیر موسوی دبیراین مجمع ، در مصاحبه با شفقنا اظهار کرد:مجمع هنر وادبیات آئینی افغانستان (مشکاة)در نظر دارد جهت عرض ارادت به آستانه مطهره حضرت زهرا (س) وایفای وظایف خود در راستای گسترش ونهادینه کردن هنر آئینی در جامعه افغانستان اولین جشنواره بین المللی نقاشی را با موضوع :زندگی سر شار از معرفت وملکوتی دخت گرامی پیامبر اسلام (ص) در رده سنی کودک ونوجوان بر گزار نماید.

وی درباره اهداف این جشنواره عنوان کرد: اهداف زیاد دراین کار مد نظر است که بارزترین اهداف معرفی شخصیت والایی حضرت زهرا سلام ا… علیها است وارائه الگوی های مناسب برای کودکان ونوجوانان وایجاد بستر سازی مناسب برای رشد واستعدادهای هنری دینی متعهد وترویج رشد هنر های آئینی وایجاد روحیه همدلی وهمکاری بین مجامع مذهبی وفرهنگی هنری که میتواند دستاورد های این جشنواره باشد .

موسوی تصریح کرد : ما با کشورهای مختلف در تماس شدیم که بشتر با انجمنهای اسلامی وهیاتهای مذهبی ارتباط داریم در چین، آلمان و افغانستان فعلا سطح بر گزاری این جشنواره بین همه کشور های اسلامی هستند وانجمن های اسلامی  از کشورهای اروپایی با ما اعلام آمادگی کردند برای همکاری ودر همین جا  با نهادهای فرهنگی مذهبی  جمهوری اسلامی ایران وبعضی از رسانه های که توانستم با ایشان ارتباط بگریم از جمله  در روزنامه کیهان که موضوع جشنواره در آن نشر شده ،الحمد لله استقبال خوبی شده است .

وی در جواب این سوال که مجمع هنر وادبیات آئینی مشکات در راستای فرهنگ سازی دینی واسلامی چه اهداف را دنبال می کند گفت: بلی هدف ما این است که بتوانیم در مسیر اهلبیت حرکت نمایم باید با سیره ورفتار اهلبیت آشنا شویم وبزرگترین کارزیر بنایی آئینی آشنایی با سیره اهل بیت است واینکه این کار ریشه ای انجام بشود ما تصمیم گرفتیم از قشر کودک ونوجوان شروع کنیم تا بستر سازی بطور احسن انجام داده باشیم .در زمینه ادبیات آئینی ما کار های فراوان انجام دادیم که برگزاری جلسات شب شعرهای متعدد دراین 2 و3 سال انجام شد و کلاسهای از نظر عروض وقافیه و همچنین جلسات مذهبی که دوستان را آشنا کنند در مسایل ادبی ومذهبی تا بتوانند در زمینه ادبیات آئینی مخصوصا شعر ایفای نقش کنند.

دبیرمجمع هنر وادبیات آئینی افغانستان افزود: مجامع فرهنگی ودست اندرکاران مسائل مذهبی باید دراین رابطه وظیفه خود را اداء نمایند و امروز بیش از هر وقت دیگر احساس میشود که کارشناسان دینی مذهبی و فرهنگیان بلاوقفه برای پیاده کردن فرهنگ غنی دینی اسلامی کوشش کنند چون در حال حاضر مکتب اهلبیت از سراسر عالم مورد حمله و هجمه دشمنان اهل بیت قراردارد واز آن بعنوان تهاجم فرهنگی یاد شده است. .

سید بشیر موسوی گفت: به نفرات بر گزیده در رده سنی کودک ونوجوان هدایای نفیسی اهدا خواهد شد. لازم به ذکر است: تمام عزیزانی که در این جشنواره شرکت می کنند در قرعه کشی شر کت داده خواهند شد و به رسم یاد بود هدایایی تقدیمشان می گردد و آثار ارسالی در نمایشگاهی در مراسم اختتامیه به نمایش گذاشته خواهد شد .

شرایط شرکت کنندگان در جشنواره.

1-      رده سنی:کودک ونوجوان

2-      نقاشی با توجه به موضوع مسابقه باشد

3-      تکمیل مشخصات کامل در فرم شرکت در جشنواره

4-      ارسال آثارتا 5 اردیبهشت 93

5- نحوه ارسال آثار 1-از طریق ایمیل به نشانی b.range.yas@gmail.com

6-تحویل آثار به مسئولین مجامع ،هیات مذهبی ومدارس خود گردان محل سکونت .

شماره تماس برای هماهنگی وتحویل آثار -00989307265126

انتهای پیام

http://www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط