یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

ربایش ده‌ها دانش‌آموز در نیجریه؛ بازگشت سایه وحشت به مدارس

شفقنا افغانستان– ساکنان ایالت بورنو در شمال شرقی نیجریه...

وزیر خارجه طالبان: خواستار برقراری مناسبات مثبت با جهان هستیم

شفقنا افغانستان- امیرخان متقی؛ سرپرست وزارت امور خارجه طالبان در کنفرانس مجازی تحت عنوان «صلح و کمک‌های بشردوستانه برای افغانستان» در واشنگتن گفته است که «خواستار برقراری مناسبات مثبت با ملل جهان بر پایه احترام متقابل هستیم تا بخشی از رقابت و دشمنی‌ قدرت‌های بزرگ نباشیم».

به گزارش خبرگزاری شفقنا افغانستان و به نقل از آناتولی سرپرست وزارت امور خارجه طالبان تصریح کرد:« به دنبال برقراری روابط سازنده و مثبت با کشورهای همسایه، منطقه و جهان هستیم.»

متقی با بیان این که مشتاق تبدیل افغانستان به پل همکاری در منطقه آسیا هستند، ادامه داد: « هرگز به کسی اجازه نخواهیم داد تا دوباره از خاک افغانستان برای آسیب رساندن به دیگران سوءاستفاده کند. همچنین به دیگران نیز اجازه دخالت در امور داخلی کشور‌مان نخواهیم داد. به منافع و مطالبات قانونی ملل دیگر احترام می‌گذاریم و در مقابل نیز خواستار اقدام مشابه هستیم.»

وی همچنین خاطرنشان کرد: «هم اکنون 500 هزار کارمند از حکومت قبلی به کار خود ادامه می‌دهند. پس از سقوط حکومت قبلی رویکرد پیش‌داورانه در مورد کسی نداشتیم.»

متقی توافق طالبان با آمریکا در فوریه 2020 را «نقطه عطفی» در مورد خروج نیروهای خارجی از افغانستان دانست، گفت: اکنون وقت آن رسیده است که به افغانستان فرصت نقش‌آفرینی مثبت در زمینه برقراری ثبات در جهان، رشد اقتصادی و ساخت آینده‌ای بهتر داده شود.

سرپرست وزارت امور خارجه طالبان در افغانستان با بیان این که این کشور در اوت سال گذشته از یک دوره حساسی گذر کرد، عنوان کرد: انتقال کنترل به طالبان برخلاف شایعات در یک فضای مسالمت آمیز تحقق پیدا کرد.

متقی ادامه داد: امارت اسلامی افغانستان با پیام اتحاد ملی وارد کابل شد و دست‌های برادری و صلح خود را به رقبای سیاسی و نظامی دراز کرد. چنین اقدامی متمدن، انسانی و اسلامی به ندرت دیده شده است.

اخبار مرتبط