یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

ابولا در آفریقا اوج گرفت؛ سازمان جهانی صحت وضعیت اضطراری اعلام کرد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

پیام “شیخ نمر” به محبان اهلبیت(ع) در سراسر جهان در واکنش به حکم اعدامش

 شیخ نمر روحانی برجسته شیعه عربستانی که به سبب حمایت از حقوق مشروع و پایمال شده شیعیان با حکم اعدام مقامات سعودی روبرو شده است، به طرفداران خود و محبان اهل بیت(ع) در اقصی نقاط جهان مژده داد و خداوند را به خاطر سرنوشتی که برایش مقدر کرده است، شکر کرد.

 

943

 

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از تسنیم،”خداوند شما را به خیر بشارت می‌دهد” با این کلام، شیخ نمرباقرالنمر روحانی برجسته شیعه عربستانی، خبر تایید حکم اعدامش را ابلاغ می‌کند. شیخ نمر در یک تماس تلفنی، خداوند را به خاطر سرنوشتی که برایش مقدر کرده است، شکر می‌کند و می‌گوید تمام امور به دست خداوند و تحت نظر اوست و همین برای ما کفایت می‌کند.

محمد النمر برادر شیخ النمر ابراز امیدواری کرد که سلمان بن عبدالعزیز شاه سعودی به خاطر منافع ملی و منطقه‌ای، حکم اعدام شیخ نمر را امضا نکند، زیرا احساسات مسلمانان جهان را جریحه‌دار کرده و خطرات زیادی به همراه خواهد داشت.

از سوی دیگر فواد ابراهیم تحلیلگر سیاسی عرب تاکید کرد آل سعود تلاش می‌کند قدرت خود را نشان دهند که البته با توجه به علنی شدن اختلافاتشان هیچ سودی برایشان نخواهد داشت.

این در حالی است که واکنش‌ها به حکم اعدام شیخ ینمر همچنان ادامه دارد و مردم شرق عربستان به ویژه در قطیف همچنان به اعتراضات خود ادامه داده و با در دست گرفتن تصاویر شیخ نمر، صدور حکم اعدام وی را محکوم کردند.

از سوی دیگر گروه‌های مردمی در منطقه شرقیه خواستار تظاهرات اعتراض‌آمیز در شهرک العوامیه در همبستگی با شیخ نمر شدند.

در آلمان هم، فعالان بحرینی و عربستانی خواستار اعتصاب در برابر سفارت آل سعود در اعتراض به حکم ظالمانه صادره علیه شیخ نمر شدند. جریان الوفاء الاسلامی بحرین هم خواستار یاری شیخ نمر و تنها نگذاشتن وی شد و از ملت بحرین خواست در تمام مناطق طی روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته تظاهرات خشم برگزار کنند و به رژیم بحرین درباره تبعات اجرای این حکم از سوی آل سعود هشدار دهند.

ائتلاف جوانان انقلاب 24 فوریه بحرین هم ابراز عقیده کرد که حکم اعدام، بیانگر سرخوردگی و آشفتگی سیاسی و امنیتی حکومت آل سعود در سطح داخلی و منطقه‌ای است. این ائتلاف در بیانیه از جامعه بین المللی و تمام موسسات و نهادهای حقوق بشری خواست فورا برای توقف این حکم ظالمانه دخالت کنند.

سازمان دموکراسی و حقوق بشری سلام هم در یک درخواست فوری از رهبران جهان خواست برای جلوگیری از اجرای حکم اعدام شیخ نمر وارد عمل شوند. این سازمان تاکید کرد تایید حکم اعدام، سئوالات قانونی و حقوقی زیادی را مطرح کرده و علاوه بر آن این حکم در کشوری صادر شده که شاهد نقض گسترده حقوق بشر و در راس آن اجرای حکم اعدام به دلایل غیر واضح است.

 

انتهای پیام

اخبار مرتبط