یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

ابولا در آفریقا اوج گرفت؛ سازمان جهانی صحت وضعیت اضطراری اعلام کرد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

اکونومیست: جهان در آستانه «آخرالزمان شغلی» هوش مصنوعی قرار دارد

شفقنا افغانستان- نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته که دنیا...

فریاد عدالت‌خواهی در کلام امام جواد(ع)؛ مناجاتی علیه ظلم و فساد

شفقنا افغانستان- امام جواد(ع) در مناجات کشف ظلم بیان...

پایان داعش در عراق چگونه رقم می‌خورد؟

یک عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق، چگونگی نابودی گروهک تروریستی تکفیری داعش در این کشور را تشریح کرد.

 

133

 

به گزارش شفقنا افغانستان، “عبدالعزیز حسن” عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق تاکید کرد آزادسازی موصل از اشغال داعش به معنای پایان کامل این گروه خواهد بود، زیرا موصل دژ و پایگاه اصلی این گروه است، با این حال آزادسازی موصل به امکانات گسترده و زمان نیاز دارد.

عبدالعزیز حسن که با الغدپرس گفت‌وگو می‌کرد، افزود آزادسازی موصل به فراهم شدن شرایط کامل نیاز دارد، زیرا آزادسازی این استان، آخرین تیرخلاص را به داعش خواهد زد.

وی تصریح کرد آزادسازی موصل به امکانات و وسایل نیاز دارد و با وجود کمیته هماهنگی میان اربیل که با فرماندهی کل نیروهای مشترک و نیروهای ائتلاف و همچنین نیروهای پیشمرگه مرتبط است‌،سقف زمان‌بندی برای آزادسازی موصل به زمان بیشتری نیاز دارد، زیرا با آزادسازی دیگر مناطق در استان‌های الانبار و صلاح‌الدین ارتباط دارد.

عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق درباره موانع پیش روی آغاز عملیات آزادسازی موصل گفت یکی از موانع این است که به تعداد زیادی نیروی داوطلب از اهالی موصل نیاز است تا از آنها برای دوره پس از آزادسازی این شهر کمک گرفته شود، زیرا آنها کنترل اوضاع امنیتی را برعهده خواهند گرفت،‌همچنین به تشکیلات داخلی هنگام آزادسازی برای پشتیبانی یگان‌های رزمی نیاز است و دیگر مسئله مورد نیاز، وجود مراکز اطلاعاتی با دقت بیشتر است.

بنابر گزارش افکارنیوز، گروهک تروریستی تکفیری داعش با همدستی برخی‌ طیف‌های دارای گرایش بعثی صدامی و سیاستمدارانی که از حمایت‌های گسترده برخی رژیم‌های مرتجع عرب از جمله عربستان و قطر برخوردار هستند، در ژوئن ۲۰۱۴ و پس از آنکه نیروهای امنیتی ناگهان از آن عقب نشینی کردند، بدون آنکه دلایل این عقب نشینی مشخص شود، به طور کامل موصل را به اشغال خود در آورد.

 

انتهای پیام

اخبار مرتبط