یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

حضور مهاجرین غیر قانونی افغان در ایران قانونی می شود

مهاجرین غیرقانونی باید حضورشان قانونی شود و بعد از این امر، آنچه برای ما اولویت دارد این است که همه مردم ما در کشور خودمان باشند.

به گزارش خبرگزاری شفقناافغانستان به نقل از آوا، سید حسین عالمی بلخی؛ وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان کشورمان در نشست خبری با عبدالرضا رحمانی فضلی؛ وزیر داخله ایران ضمن تشکر از سه دهه مهمانداری دولت و مردم و مردم ایران گفت که چندی پیش در سفر رییس جمهوری افغانستان به ایران توافق شد تا کمیته مهاجرت، قضایی و اقتصادی تشکیل شود، ما تصمیم داریم طرح های مشترکی را در آن کمیته ها مطرح کرده تا بتوانیم در ظرف دو ماه به نتیجه مطلوب برسیم.

عالمی بلخی با اشاره به اشتراکات فراوان دو کشور خاطر نشان ساخت، در کمیته امور مهاجرت ابتدا به کسانی که در جمهوری اسلامی ایران حضور دارند چه قانونی و چه غیرقانونی رسیدگی خواهد شد.

وی با تاکید بر قانونی شدن حضور مهاجرین غیرقانونی تصریح کرد: آنچه برای ما اولویت دارد این است که همه مردم ما در کشور خودمان باشند.

عالمی بلخی افزود: بازگرداندن مهاجران را از اولویت های خود قرار داده و طرح هایی از جمله بحث اسکان، اشتغال و موضوعات دیگر را در دست بررسی دارد.

وی گفت چگونگی بازگشت خانواده هایی که در اینجا(ایران) زندگی می کنند باید مورد بررسی قرار گیرد و این موضوع مربوط به هر دو کشور برادر می باشد تا راه حلی برای مشکل خود پیدا کنند.

 

سید حسین عالمی بلخی گفت : سفر برخی از مهاجرین به افغانستان برای آگاهی از وضعیت اشتغال و معیشت در وطن خود و انتقال اخبار صحیح این وضعیت به سایر مهاجرین به روند بازگشت افغانستانی ها به موطن خویش کمک خواهد کرد .

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه حضور مهاجرین طولانی نخواهد بود و در روزهای آخر است ابراز امیدواری کرد دولت ایران این سالهای آخر مهمانداری خود را کامل کند.

همچنین عبدالرضا رحمانی فضلی؛ وزیر داخله ایران نیز گفت: ما برآنیم تا بتوانیم بحث پناهندگان را در ایران و افغانستان ساماندهی کنیم تا تکلیف کسانیکه بصورت مجاز و غیرمجاز زندگی می کنند، روشن شود، امیدواریم شرایطی فراهم شود تا در یک بازه زمانی مناسب به کشور خود بازگردند.

 

وی گفت: اراده دو کشور ایران و افغانستان بر تقویت روابط و گسترش همکاری های دو کشور است .

 

دکتر رحمانی فضلی در این نشست خبری گفت : وزارت داخله مسئول کمیسیون همکاری های مشترک دو کشور است و مقرر شده ظرف دو ماه کمیته های تخصصی را فعال کنیم و سطح همکاری های همه جانبه با کشور دوست و برادر افغانستان را ارتقاء دهیم .

دکتر رحمانی فضلی گفت : در چهارمین نشست کمیته چهارجانبه راهبردی پناهندگان افغانستانی که صبح فردا در تهران برگزار می شود به توافق های خوبی درباره ساماندهی حضور اتباع کشور افغانستان در ایران خواهیم رسید و امیدواریم اتباع این کشور به سرزمین مادری خود برگردند و در بازسازی کشورشان سهیم شوند .

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط