یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

برادر رییس مجلس سنا به نگهداری از فرمانده عوامل انتحاری محکوم شد

شماری از نمایندگان مجلس، برادر فضل هادی مسلم یار، رییس سنا را متهم کردند که مسوول انتحاری ها در ولایت ننگرهار را در خانه اش نگهداری می کرده است.

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از بخدی،لالی حمیدزی نماینده قندهار در مجلس می گوید که دو روز پیش، ماموران امنیت ملی، خانه یونس برادر آقای مسلم یار را محاصره کرده و حدود سه ساعت عقب دروازه ماندند تا بلاخره اجازه ورود به انها داده شد.

او گفت:” پس از سه ساعت زمانی که ماموران امنیت ملی وارد خانه یونس می شوند، مسوول انتحاری ها در ننگرهار از خانه او فرار کرده بود”.
ظاهر قدیر معاون اول مجلس نمایندگان نیز این کار برادر آقای مسلم یار را غیرقانونی و غیر قابل بخشش خواند و از ارگان های امنیتی خواست در این مورد هرچه سریعتر بررسی های شان را آغاز کنند.

آقای قدیر، گفت که متهمان در این قضیه در هر سطحی که هستند باید مورد بازپرس قرار گیرند.
معاون اول مجلس نمایندگان همچنان گفت:” پس از این موترهای هیات اداری هر دو مجلس نباید بدون تلاشی داخل شورا شوند، بخاطریکه نشود کدام روز انتحاری ها را بیاورند و انفجار صورت گیرد و باز ما یقه یک پولیس را بگیریم که تو مسوولیت داشتی چرا امنیت را تامین نکردی”.

پیش از این نیز برخی منابع امنیتی فضل هادی مسلم یار را متهم به نگهداری مهاجمان انتحاری کرده بودند اما آقای مسلم یار این اتهامات را به شدت ربرخی منابع امنیتی فضل هادی مسلم یار را متهم به نگهداری مهاجمان انتحاری کرده بودند اما آقای مسلم یار این اتهامات را به شدت رد کرده بودد کرده است.

در مورد اتهام اخیر تا هنوز مسلم یار واکنش نشان نداده است، خبرگزاری بخدی تلاش کرد تا نظر او را در این مورد بگیرد اما موفق به انجام این کار نشد.

مجلس نمایندگان در حالی برادر رییس مجلس سنا را متهم به نگهداری مسوول انتحاری های ولایت ننگرهارکرده که شماری از اعضای این مجلس برخی همکاران شان را متهم به حمایت از طالبان کرده اند.

عبدالودود پیمان نماینده دیگر مجلس می گوید که نماینده ای را می شناسد که زخمی های طالبان را برای تداوی به پاکستان می فرستد.
او همچنان برخی از همکارانش را متهم کرد که معاش شان را برای سربازان طالب می فرستد.
آقای پیمان در این مورد از هیچ کسی نام نبرد.

متهم شدن برخی اعضای مجلس و شماری از مقامات دولتی به همکاری مخالفان مسلح دولت حرفی تازه ای نیست اما کارشناسان می گویند که اگر دولت در این مورد وارد عمل نشود، بی باوری مردم به دولت افزایش پیدا می کند.

این کارشناسان می گویند که حکومت و نظام قضایی باید هویت افراد متهم را افشا کند و کسانیکه در این مورد مجرم باشند به پنجه قانون سپرده شوند.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط