یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

نامزدهای وزارت داخله، دادستانی کل و عضو دادگاه عالی جهت کسب رای اعتماد به مجلس معرفی شدند

شفقنا افغانستان-سرور دانش، معاون دوم ریاست جمهوری کشور امروز دوشنبه، 16 حمل نامزدان وزارت داخله، دادستانی کل و عضو دادگاه عالی را برای کسب رای اعتماد به مجلس معرفی کرد.

پارلمان افغانستان

تاج محمد جاهد، به عنوان نامزد وزیر داخله، محمد فرید حمیدی، به حیث نامزد دادستانی کل و محمد زمان سنگری، نامزد عضویت دادگاه عالی به مجلس نمایندگان معرفی شدند.

آقای دانش هنگام معرفی این نامزدان از مجلس نمایندگان خواست تا برای تکمیل ساختار در رهبری حکومت وحدت ملی و بهبود وضعیت در بخش های امنیتی و نهادهای عدلی و قضایی، به آنان رای اعتماد دهد.

آقای دانش افزود که با توجه به ضرورت‌های موجود، برای همکاری بیشتر باهم و تصمیم قاطع جدی در مبارزه با فساد اداری، از شما تقاضا می‌کنم به تمام آنان رای دهید.

معاون رییس جمهور گفت، ساختار رهبری حکومت وحدت ملی تقربیا تکمیل شده و به زودی تعدادی نامزدان دیگر برای کسب رای اعتماد به مجلس نمایندگان معرفی می شوند.

در همین حال، عبدالرووف ابراهیمی، رییس مجلس نمایندگان از رییس جمهور غنی خواست تا برای بهبود وضعیت امنیتی هر چه زودتر نامزدان وزارت دفاع و ریاست امنیت ملی را به این مجلس معرفی کند. همچنان شماری از اعضای مجلس نمایندگان نیز بر معرفی نامزدان وزارت دفاع و ریاست امنیت ملی تأکید کردند.

وزارت دفاع از زمان ایجاد تشکیل حکومت وحدت ملی تاهنوز از سوی سرپرست اداره می‌شود. همچنان ریاست امنیت ملی، پس از کنار رفتن رحمت الله نبیل، توسط سرپرست اداره می شود.

در همین حال، معاون دوم رییس جمهور گفت، در حکومت حدت ملی ساختار رهبری در مرکز و ولایات تقربیاً تکمیل شده و اعضای متباقی کابینه برای رای تأیید در آینده به مجلس معرفی خواهد شد.

وی در ادامه هم‌فکری میان قوای سه‌گانه کشور را مسئولیت سنگین و ملی این نهادها خواند و افزود، اصلاحات در چوکات پولیس و نهادهای عدلی و قضایی بوجود آید، زیرا پاسخگوی نیازهای موجود نیست. دانش گفت که از رهبری جدید وزر داخله می‌خواهیم با جدیت تمام در تطبیق اصلاحات، تأمین عدالت و حاکمیت قانون تلاش کند.

وی عدالت و امنیت را دو نیاز اساسی و مبرم جامعه خواند و گفت، بدون عدالت تأمین امنیت پایدار تحقق نخواهد یافت و رهبری حکومت وحدت ملی امسال در این راستا تلاش خواهد کرد.

آقای دانش در بخش دیگر سخنانش گفت که در سال گذشته صد سند تقنینی در وزارت عدلیه و کمیته قوانین طی مراحه شده و برخی از آنان برای تصویب به شورای ملی فرستاده شده اند.

وی افزود، اکنون دولت افغانستان در شرایط سخت و آزمون تاریخی قرار دارد، زیرا دشمنان ما تصمیم دارند با حملات تروریستی جلو پیشرفت را بگیرد، اما این آرزو را به‌گور خواهند برد.

معاون دوم رییس جمهور تأکید کرد، نیروهای امنیتی اجازه نخواهند مزدوران بیگانگان و تروریستان بین‌المللی در افغانستان حاکم شود.

آقای دانش افزود که نباید به کس در کشور اجازه داده شود اختلاف ایجاد نماید، باید همه ما در یک صف واحد با تحکیم همبستگی از آرمان‌های ملی و اسلامی مان دفاع کنیم.

انتهای پیام

 

اخبار مرتبط