یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

ارتش یمن:عربستان مرتکب جنایت جنگی شده است

پایگاه خبری اخبارالساعه امارات روز سه شنبه به نقل از سخنگوی ارتش یمن با اشاره به مصداق های جنایات جنگی حملات هوایی عربستان به این کشور نوشت: عربستان در حملات هوایی خود به یمن، مرتکب جنایات جنگی بیشماری شده و سلاح های ممنوعه علیه شهروندان این کشور استفاده کرده است.

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از ایرنا،شرف غالب لقمان در یک نشست خبری در صنعا گفت: عربستان با استفاده از سلاح های ممنوعه که مصداق جنایت جنگی شمرده می شود، در حملات علیه ملت یمن، موجب کشته و مجروح شدن تعداد بیشماری از زنان و کودکان یمنی شده است.

وی افزود: در حملات هوایی هواپیماهای متجاوز عربستان به مناطق عطان در صنعا 84 نفر شهید و 3890 نفر مجروح شدند. همچنین در حمله به پل الدلیل در استان اب 21 نفر شهید و 28 نفر مجروح، در اردوگاه المزرق 30 شهروند شهید و 40 نفر زخمی، در حوث در منطقه عمران 33 شهروند شهید و 30 نفر مجروح و در حمله به بنی حواث الجماعیه 24 شهروند شهید و 43 نفر دیگر مجروح شدند.

سخنگوی ارتش یمن در ادامه مصادیق جنایات جنگی عربستان اضافه کرد: در حملات هواپیماهای سعودی به کارخانه سیمان 12 شهروند شهید و مفقود و 13 نفر مجروح، در کتاف و البقع در صعده 30 شهید و 41 مجروح، در کارخانه لبنیات در حدیده 38 نفر شهید و 80 مجروح، در ایستگاه گاز در منطقه بیریم 14 نفر شهید و 32 نفر مجروح، ایستگاه القحم در مفرح الطلح در صعده هشت شهید و دهها مجروح و در حمله به ایستگاه گاز در صعده نیز 16 شهروند یمنی شهید و 47 نفر دیگر مجروح شدند.

وی همچنین در این نشست خبری ضمن تکذیب ادعای عربستان مبنی بر همپیمانی کشورهای دیگر در عملیات علیه ملت یمن، اضافه کرد: این عملیات تنها از سوی عربستان و با هدف نابودی ملت و کشور یمن صورت گرفته است.

این پایگاه خبری به نقل از سخنان شرف غالب لقمان در نشست خبری افزود: تبلیغاتی که عربستان سعودی برای توجیه حملات خود علیه ملت و خاک یمن به راه انداخت، چیزی جز کذب و مغلطه گرایی نبوده و این عملیات، جنگی تمام عیار و تنها از سوی عربستان علیه منافع ملت ما بود.

سخنگوی ارتش یمن با توصیف عملیات طوفان قاطعیت به ‘طوفان قتل و کشتار’ که آل سعود با آن، جهان را به توهم انداخته و تاکنون متوقف نشده و پس از شکست و فضیحت های گسترده در اثر جنایت های جنگی و کشتارهای جمعی که در حق فرزندان یمن مرتکب شد، از مرحله ای به مرحله دیگر تغییر نام داده است.

عربستان که با همراهی 9 کشور عربی و حمایت آمریکا از یک ماه پیش حملات هوایی و دریایی گسترده ای را علیه مردم و زیرساخت های خدماتی یمن آغاز کردند.

ارتش عربستان هفته گذشته نام عملیات علیه یمن را از طوفان قاطعیت به ‘عملیات بازگشت امید’ تغییر داد و به حملات وحشیانه علیه این کشور ابعاد گسترده تری داده است .

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط