رئیس جمهور غنی گفت که بزودی یک دادگاه ویژه مبارزه با فساد ایجاد می شود و این دادگاه اجازه خواهد داشت تا پرونده مقام های عالی رتبه دولتی را که به فساد آغشته شده اند، مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش شفقنا افغانستان، دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری روز جمعه گزارش داد که «محمد اشرف غنی» در دیدار با وزیر و مدیران وزارت تجارت و صنایع افغانستان افزود که در دنیای امروز با شیوه های قدیمی نمی توان کار کرد و نیروی انسانی این وزارتخانه پاسخگوی نیازمندی های آن نیست و باید در این عرصه اصلاحات صورت بگیرد.
فساد در افغانستان در کنار ناامنی و بی کاری سه معضل اصلی این کشور است و تحقیقات مرکز پژوهش های راهبردی افغانستان نشان می دهد که فساد در ناامنی کشور نیز نقشی عمده دارد.
دولت وحدت ملی به ریاست اشرف غنی گام های بلندی در راه مبارزه با فساد در این کشور برداشته است و با توجه به اینکه بخش زیادی از بودجه این کشور با کمک های بین المللی تامین می شود، برخی از کشورهای کمک کننده، کمک های خود را منوط به انجام اصلاحات در کشور و مبارزه با فساد کرده اند.
به نقل از منابع، پیشتر نیز رئیس جمهور غنی بر انجام اصلاحات ساختاری در تمامی دستگاه های دولتی و مبارزه با فساد از جمله دستگاه قضائی تاکید کرده بود.
انتهای پیام
