یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

مسلمانان مقیم یونان حملات عربستان به یمن را بشدت محکوم کردند

مسلمانان مقیم یونان با شرکت در جشن میلاد فاطمه زهرا(س) دخت مکرم رسول اکرم(ص) در شهر آتن، حملات ارتش عربستان را به یمن بشدت محکوم کردند.

به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از ایرنا،مسلمانان مقیم شهر آتن پایتخت یونان جمعه شب با شرکت در مراسم میلاد باسعادت فاطمه زهرا(س) دخت مکرم رسول اکرم(ص) حملات عربستان سعودی و تعدادی از کشورهای عربی به کشور یمن را بشدت محکوم کردند.

مراسم میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن در رایرنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران و نمازخانه ها و مراکز فرهنگی مسلمانان در شهر آتن با حضور گسترده مسلمانان کشورهای مختلف برگزار گردید.

در مراسمی که در سالن اجتماعات رایزنی سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید، علاوه بر’ بهنام بروز’ سفیر جمهوری اسلامی ایران ، کارکنان سفارت و دیگر در این جشن که کارکنان سازمان های جمهوری اسلامی ایران مستقر در آتن به همراه خانواده هایشان حضور داشتند، دکتر’ محمدحسین مظفری ‘ رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن به حاضرین در سخنانی گفت: میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و مادر امامان معصوم(ع) عامل مهمی در ادامه نبوت رسول اکرم(ص) از طریق امامت شد.

وی در ادامه افزود: حضرت رسول اکرم(ص) علاقه خاصی به حضرت فاطمه داشت و بخوبی می دانست که ادامه حیات دین مقدس اسلام از طریق این بانوی معزز و فرزندانش ادامه خواهد یافت.

در همین حال مراسم باشکوهی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور گسترده شیعیان در مراکز فرهنگی و نمازخانه های جعفریه شیعیان پاکستاتی و گلزار زینب(س) واقع در جنوب شهر آتن و مهدیه افغانی های مقیم شهر آتن برگزار شد.

‘ محمد عباس ‘ خطیب مرکز فرهنگی و نمازخانه جعفریه پاکستانی های واقع در جنوب شهر آتن در سخنان با تاکید بر ضرورت وحدت بین امت اسلامی، گفت: در حالیکه پیامبر اکرم(ص) و فاطمه زهرا(س) دخت مکرم رسول خدا بر وحدت بین امت اسلامی تاکید فراوان داشتند، عربستان سعودی و تعدادی از کشورهای عربی براساس سیاست های وابسته خود مبنی بر ایجاد تفرقه در بین امت اسلام حتی در سالروز تولد بانوی دو عالم فاطمه زهرا( س) دست از بمباران ملت بی دفاع و مظلوم یمن برنداشته و به حملات و تجاوزات خود ادامه دادند.

وی ضمن محکوم کردن این حملات که با شعارهایی از طرف حاضرین در این مراسم همراه بود،حملات عربستان علیه ملت مظلوم و بی دفاع یمن را بشدت تقبیح کرد و گفت: این حملات در راستای تامین منافع سلطه طلبان عربستان صورت می گیرد.

در نمازخانه و انجمن مهدیه افغان ها و عزاخانه گلزار حضرت زینب(س)، سخنرانان در مراسم میلاد بانوی دوع الم ضمن محکوم کردن حملات عربستان به مردم بی دفاع یمن، خواستار توقف هرچه سریعتر این حملات ددمنشانه شدند.

اخبار مرتبط