یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

نقش آل سعود در ناامنی های افغانستان

شفقنا افغانستان-مقام های امنیتی کشور اظهار داشته اند که مدارک و اسنادی در اختیار داریم که نشان می‌دهد شماری از دستگیر شدگان اعضای طالبان و یا آن عده ای که به روند صلح پیوسته اند، حتی نماز خواندن را یاد ندارند.

به نوشته شبکه اطلاع رسانی،این اطلاعات نشان می دهد که اعضای طالبان به اصول و قوانین اسلامی پایبند نیستند، به نحوی که شمار زیادی از اعضای طالبان که تاکنون دستگیر شده‌اند، نماز و قرآن نمی‌خوانند. حتی نحوه صحیح وضو گرفتن و نماز خواندن را هم یاد ندارند گویا از مسلمانی فقط نامی شنیده اند و تنها با نام اسلام برای دفاع از اسلام جهاد می کنند.

آگاهان مسایل سیاسی ضمن تایید این مطلب می گویند: بسیاری از نیروهای طالبان آنطور که ادعا می کنند، جهاد آنها برای اسلام نیست بلکه در راستای اجرای اهداف و خواسته‌های خارجی‌ها می‌جنگند که برداشت ناصحیح آنها از احکام در دوران حکومت شان دلیلی بر این مدعا می باشد.

سران طالبان در دوران چند ساله حکمرانی خود اثبات کرده اند که برداشت آنها از دین مبین اسلام، یک برداشت افراطی برگرفته از فتواهای مفتی های آل سعود است که پیاده سازی این احکام بیشتر جنبه بدنام کردن اسلام را دارد تا دفاع از احکام ناب اسلام محمدی.

اکنون هم روی دیگری از این دست نشانده بودن طالبان نمایان شده است که این مجاهدین راه حق!!! نماز نمی خوانند و قرآن خواندن نیز یاد ندارند. به راستی اگر اینها مدافعان اسلام هستند وای به حال ما مسلمانان و بدا به حال این اسلام.

اما شاید این سوال پیش بیاید این طالبانی که اصول اولیه مسلمانی را یاد ندارند، از کجا آمده اند؟ اهل کجا هستند و با چه هدف و منظوری می جنگند؟ و چرا اکنون پرچم خود را به نفع گروه تروریستی داعش تغییر داده اند.

جواب این سوالات زمانی مشخص می شود که بدانید براساس گزارشات مردمی، هم اکنون شبه ‌نظامیان وابسته به داعش در برخی نقاط کشور حضور فعال پیدا کرده‌اند. در واقع قشر جدیدی از مخالفین دولت در حال تقویت نیرو هستند که شباهت چندانی به طالبان ندارند ولی در عملیات های نظامی با طالبان متحد شده اند که دستگیری 31 گروگان در مسیر غزنی یکی از این عملیاتها می باشد.

اعضای این گروه که متاسفانه باز عمدتاً از پشتون ها هستن کمکهای سخاوتمندانه ای را از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس دریافت می کنند. ناگفته نماند که اعراب تحت حمایت غرب، برای ترویج تفکرات سیاسی و یا عقیدتی خود از طالبان و داعش در افغانستان حمایت کرده و از آنان استفاده ابزاری می نمایند. همان اهدافی که آمریکا و انگلیس برای آنها طرح ریزی نموده اند تا در غالب دشمن ظاهری، برخی مقاصد را به پیش ببرند که از مهمترین این اهداف، ایجاد ناامنی برای اجازه دخالت بیشتر آمریکا در افغانستان است.

همین پولهای کلان عربهای تحت الحمایه آمریکا است که باعث می شود جوانانی که هیچ آشنایی با معارف عمیق اسلام ندارند، با دریافت معاش مناسب به صفوف طالبان و داعش پیوسته و غافل از همه چیز تیشه به ریشه دین و عقاید خود بزنند.

این واقعیتی است که بسیاری از این طالبان و داعشی های حاضر در افغانستان و حتی اکثریت قاطع تمام گروه های افراطی که در سوریه، لبنان، پاکستان، یمن و دیگر کشورهای اسلامی می جنگند نه به خاطر مسلمانان است و نه به جهت دفاع از قوانین ناب دین مقدس اسلام است، بلکه به خاطر یک مشت دالر است که طالب، داعشی، القاعده ای و تکفیری شده اند.

و جای تاسف بیشتر که رییس جمهور محترم افغانستان و عده ای از همفکرانش این آل سعود را منجی ایجاد ثبات و امنیت در کشور می دانند و برای اجرایی شدن طرح مصالحه ملی دست به دامان عربستان و پاکستان و اربابشان آمریکا شده اند.

خداوند انشالله همه را به راه راست هدایت فرماید.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط