یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

دیلی اکسپرس فاش کرد:تجاوز عناصر داعش به دختران خردسال

یک روزنامه انگلیسی از ماجرای هولناکی درباره تجاوز عناصر گروه تروریستی داعش به دختران خردسال ایزدی پرده برداشت.
عناصر گروه تروریستی داعش پس از به اسارت گرفتن زنان و دختران ایزدی، حتی به دختران کم سن و سال نیز رحم نکردند.

به گزارش شفقنا افغانستان،روزنامه “دیلی اکسپرس” روز جمعه در گزارشی به نقل از نیروهای امدادگر سازمانهای بین المللی نوشت: عناصر گروه تروریستی داعش دخترانی کم سن و سال را که برخی از ۹ ساله بودند، مورد شکنجه و تجاوز قرار داده‌اند.

گروه تروریستی داعش به تازگی صدها تن از زنان و کودکان ایزدی را پس از ۸ ماه اسارت، رها کرده است.

در این گزارش آمده است که نیروهای امدادگر، اردوگاهی را برای این آوارگان ایزدی ایجاد کرده و در تلاشند تا زنان و کودکان را از فشارهای روانی و آسیب‌های روحی و جسمی که به آنان وارد شده، برهانند.

این نیروهای امدادگر گفته‌اند که دختری ۹ ساله را یافته‌اند که پس از تجاوز دست کم ۱۰ تن از عناصر داعش به او، اکنون باردار است. آنان خاطرنشان کردند که این دختر بسیار کوچک و ضعیف است و امکان دارد هنگام به دنیا آوردن فرزندش، جان دهد.
بر اساس این گزارش، حداقل ۴ هزار دختر ایزدی در دست گروه تروریستی داعش اسیر هستند. هفته گذشته ۲۰۰ زن و کودک ایزدی از دست این گروه تروریستی رها شدند.

به نقل از افکار نیوز،”یوسف داود” یکی از نیروهای امدادگر گفت: حتی عمل سزارین برای جان این دختر خطرناک است؛ و تجاوز عناصر داعش آسیب‌های روحی و جسمی فراوانی به این دختر وارد کرده است.

داود خاطرنشان کرد: داعش این گروه از زنان را به دلایل انسانی رها نکرده است، بلکه این گروه تروریستی قصد دارد با بازگرداندن این زنان و دختران نزد خانواده‌هایشان، به جامعه نیز شوک وارد کند.

داود اظهار داشت: نمی‌دانم این کودکان چه آینده‌ای خواهند داشت؛ زنان و دختران نوزادان خود را نمی‌خواهند؛ آنان رنج بسیاری متحمل شده‌اند و تنها خواسته آنان فراموشی این درد و رنج‌ها است.

این امدادگر بین المللی تأکید کرد: حتی اگر برخی از آنان ازدواج کرده بودند، در صورت بارداری همسرانشان دیگر آنان را نمی‌خواهند، و آشکار است که این نوزادان در جامعه پذیرفته نمی شوند؛ بعضی از زنان و دختران سعی دارند سقط جنین کنند ولی شرایط بهداشتی بسیار بد است، به صورتیکه احتمالا برخی از آنان هنگام سقط جنین می‌میرند.

دفتر امور ربوده شدگان ایزدی در “دهوک” هفته گذشته از رهایی حدود ۳۰ تن از ایزدی ها از دست گروه تروریستی داعش خبر داد.
این دفتر خاطرناشن کرد که هنوز بیش از ۳۵۰۰ مرد و زن ایزدی در اسارت گروه تروریستی داعش هستند، و طی ماه های اخیر بیش از ۹۰۰ نفر از دست داعش رهایی یافته‌اند.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

اخبار مرتبط