یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

تحلیلی از مهمانی کاخ سفید: اوباما ناامید و ترامپ ترسیده بود

شفقناافغانستان- یک کارشناس زبان بدن( Body Language ) اقدام به تحلیل رفتار و ژست‌های باراک اوباما و دونالد ترامپ در جریان دیدار اخیرشان در کاخ سفید پرداخته و اینطور نتیجه‌گیری کرده که اوباما ژست‌های ناشی از “خستگی” داشته اما رفتارهای ترامپ نشان دهنده جدیت و همچنین واهمه ناشی از روبرو شدن با مسائل جدید بوده است.

به گزارش شفقنا به نقل از ایسنا، به نوشته روزنامه ایندیپندنت ، باراک اوباما رییس جمهور فعلی آمریکا و دونالد ترامپ، پیروز انتخابات ریاست جمهوری روز سه شنبه در این کشور هر دو بازخوردهای مثبتی از دیدار ۹۰ دقیقه‌ای خود در کاخ سفید داشتند با این حال مفسران می‌گویند بعد از سال‌ها جدال میان این دو کاملا مشخص بود که همچنان تنش میان آنها وجود دارد.

پاتی وود، یک کارشناس زبان بدن به تحلیل رفتارهای اوباما و ترامپ بر اساس تصاویری که از دیدار آنها منتشر شده پرداخته و این نتیجه را گرفته که اوباما ژست یک فرد “ناامید و تسلیم شده” را داشته در حالی ترامپ حال یک فرد “جدی و شاید دچار ترس و واهمه” را دارد.

وود به ایندیپندنت گفت: اگر شما به شکل نشستن هر دو نفر دقت کنید حالت پاهای آنها به حال “آلفای مردانه” است به این معنی که “من مرد هستم”. پاهای اوباما البته کمی بازتر از پاهای ترامپ است که بنا به تفسیر وود نشان می‌دهد اوباما به طور ناخودآگاه پیام اعمال تسلط و تحکم را می‌دهد.

همچنین حالت دست‌های این دو نفر به ویژه ترامپ نیز جالب توجه است. دست‌های ترامپ مثل حالت “دست‌های در حال دعا اما رو به پایین” است.

وود عنوان می‌کند: تفسیر من این است که ترامپ در این حالت چیزی را فهمیده که قبلا نمی‌دانسته و این حالت دست‌های یک آدم بی‌اطمینان است.

او تصریح می‌کند: ترامپ هنگام شروع صحبت با دستهایش خود را می‌گیرد و این نشان میدهد که او نیاز به آرام ساختن خودش دارد. اوباما هم در مقابل دستهایش را روی پاهایش قرار می دهد که این هم علامت یک آدم خسته است.

وود اظهار داشت: در بخشی از این دیدار اوباما می‌گویند که دلگرم شده است اما در این بخش او چشمانش را می بندد. من آن را به نشانه عدم تمایل به تماس چشمی می‌دانم. این کار می گوید که اوباما در واقع کاملا دلگرم نیست.

وی افزود: اوباما شدیدا خسته، تسلیم و نه چندان امیدوار بود اما بسیار حال رئیس جمهور بودن را داشت. ترامپ جدی بود اما علامت‌هایی داشت که انگار اطلاعاتی را فهمیده که او را مرعوب ساخته است.

ترامپ بعد از این دیدار بلافاصله در توئیتر هر گونه شائبه وجود تنش بین خود و اوباما را رد کرد.

انتهای پیام

www.af.shafaqna.com

اخبار مرتبط