یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

وزیر شهر سازی و مسکن: می کوشیم تا دایکندی را از زندان جغرافیایی به شهری توسعه یافته مبدل کنیم

شفقناافغانستان- وزیر شهر سازی امروز اظهار داشت که می کوشیم تا ولایت دایکندی را از زندان جغرافیایی به شهری توسعه یافته مبدل کنیم.

به گزارش شفقناافغانستان-ولایت دایکندی که در مناطق مرکزی کشور از جمع شهرهای کمتر توسعه یافته به شما میرود و کمتر در محور توجه انکشاف و توسعه شهری بوده است اکنون در اولویت کاری وزارت شهرسازی و مسکن قرار دارد.

شهرهای کمتر توسعه یافته در کل جزیی از اولویت های کاری این وزارت است و از آنجایی که تهیه و ترتیب پلان های شهری و خدمات زیربنایی شهری، انکشاف مسکن، برنامه های توسعوی و انکشاف متوازن شهری از وظایف مشخص این وزارت میباشد،ولایت دایکندی اکنون در تمام این امور قابل توجه وزارت شهرسازی و مسکن است.

چالش های ولایت دایکندی: در سفری که وزیر شهرسازی و مسکن به ولایت دایکندی داشت، نبود پلان های شهری برای این ولایت که سبب شده است تا شهر چهره منظمی نداشته باشد، همچنان نبود زیربناهای شهری و چالش های آب آشامیدنی صحی، تاسیسات دولتی و مسکن از جمله بزرگترین چالش ها در این ولایت به شمار میرفت که ضمن مشاهده، از سوی شهروندان دایکندی نیز به سمع وزیر شهرسازی و مسکن رسانیده شد.

فرصت های جدید:
وزارت شهرسازی و مسکن تا کنون پلان اصلاحی شهر نیلی را ترتیب و تسلیم نمود است و همچنان شمار زیادی از تاسیسات دولتی از جمله تعمیر مقام ولایت، مکان رهایشی مقام ولایت، تعمیر ولسوالی میرامور و شمار دیگری از ولسوالی ها را اعمار نموده است.

همچنان مساجد جامع و آبدات تاریخی این ولایت را سروی نموده و بزودی کار عملی آن آغاز خواهد شد.

. در سال 1396 حداقل سه پروژه ساختمانی که شامل تعمیر ریاست اطلاعات و فرهنگ دایکندی، تعمیر کمیسیون مستقل انتخابات، و تعمیر نماینده گی وزارت تجارت و صنایع افغانستان میشود، در این ولایت اعمار میگردد.

برای سال جدید تقویمی، از آنجایی که بر اساس حکم مقام محترم ریاست جمهوری قرار است همه پروژه های ساختمانی سایر وزارت خانه ها را تطبیق نماید و تا اکنون 18 پروژه جدید برای ولایت دایکندی، از طرف سایر وزارت خانه ها به وزارت شهرسازی و مسکن منتقل گردیده است و تا پایان سال جاری این رقم بیشتر خواهد شد.

همچنان از سوی برنامه تحکیم ثبات این وزارت، برنامه های برای دایکندی در نظر گرفته شده است و نیز سروی آب آشامیدنی این ولایت در سال 1397 از سوی شرکت آبرسانی و کانالیزاسیون افغانستان صورت خواهد گرفت.

 کار روی پلان های تفصیلی برای ولسوالی های این ولایت ادامه دارد و نیز پلان های زیربنایی برای دایکندی تحت کار میباشد.

 
اخبار مرتبط