یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

تظاهرات ضدپاکستانی اتباع افغانستان در شهرهای واشنگتن،لندن و تورنتو

شفقنا افغانستان-اخبار واصله از شهرهای واشنگتن،لندن و تورنتو حاکی از آن است که اتباع افغانستانی مقیم این شهرها اقدام به برپایی تظاهرات علیه سیاست های پاکستان در قبال افغانستان نموده اند.

به گزارش منابع خبری،افغان های ساکن در ایالات متحده در حالیکه در برابر ساختمان کانگرس این کشور صف کشیده بودند ادارۀ استخبارات پاکستان را به کشتار افغان ها و بازی دوگانه متهم کردند.

خسرو پائیز، ترتیب دهننده این مظاهره که از ایالت کالیفورنیا به واشنگتن آمده، می گوید تشدید حملات انتحاری و دهشت افگنانه در افغانستان باعث شد که از طریق صفحات اجتماعی انترنت، پیشنهاد بلند کردن صدای اعتراض افغان های مقیم در خارج از کشور شان را مطرح کند و همان بود که شماری ازافغان ها در  کشور های غربی، این پیشنهاد را پذیرفته و قرار شد مظاهرات هماهنگ شده به روز یکشنبه ۷ دسمبر راه اندازی شود.

پائیز گفت که هدف از اعتراضات مدنی صلح آمیز امروز، ابراز همدردی با هموطنانی بود که در اثر حملات دهشت افگنان و حامیان شان که همانا پاکستان باشد، جان های خود را از دست می دهند.

وی افزود که {آنان} می خواهند صدای مردم افغانستان را انعکاس دهند که دیگر جنگ نخواسته و نمی خواهند بعد از این قربانی دهشت افگنی باشند، زیرا در طول ۱۳ سال گذشته، به اندازه کافی قربانی داده اند.

آقای پائیز گفت تقاضای آنها از حکومت و کانگرس امریکا این است که کمک مالی را که به پاکستان به خاطر جنگ با دهشت افگنی می کنند، مقید تر ساخته و شرایط گذاشته شود که این جنگ را صادقانه انجام دهند.

احمد مرید یکی از مظاهره کننده گان در حالیکه در هوای سرد شهر واشنگتن شعار های را با خود حمل می کرد، با محکوم کردن حملات دهشت افگنی در افغانستان و سیاست های ضد انسانی حکومت و اردوی پاکستان گفت:

احمد مرید گفت  طبعاً به عنوان یک افغان و به عنوان یک انسان، حملاتی را که سبب از بین رفتن انسان های بیگناه می شود چی در افغانستان باشد و یا در پاکستان باشد محکوم می کند. او گفت که هدف تضعیف حکومت وحدت ملی افغانستان می باشد.

ده ها شهروند افغان در لندن نیز با راه اندازی مظاهرات صلح آمیز، ادارۀ استخبارات پاکستان را حامی طالبان و تروریزم عنوان کردند. مظاهره کنندگان در لندن، که در جمع شان گل ولی هم بود، از حکومت بریتانیا خواستند تا با اعمال فشاربر پاکستان، آن کشور را وادار سازد که از حمایت طالبان و دهشت افگنان دست بردارد.

گل ولی در صحبت با رادیو آشنا گفت نقش داشتن پاکستان و آی اس آی، در کشتن افغانها، باید متوقف شود. او اضافه کرد که دیگر به تنگ آمده اند که پاکستان از یک جانب افغانها را کشته میرود، و از جانب دیگر می گوید دوست افغان ها است.

در عین روز، صد ها تن از افغان های مقیم تورانتوی کانادا نیز در مقابل قنسولگری پاکستان اجتماع کرده صدای اعتراض خود را از مداخلات آن کشور در افغانستان بلند کردند.

داود احمدزی، باشنده شهر تورانتو که در این مظاهره اشتراک کرده بود می گوید هدف شان آگاهی دهی به مردم در مورد تحولات مرگبار اخیر در افغانستان بود و به اینکار ادامه خواهند داد.

در یک ماه اخیر بی امنی ها در افغانستان، خاصتاً شهر کابل افزایش یافته است ودریک ماه گذشته این شهر شاهد ۱۱ حمله انتحاری وانفجاری بوده است که درنتیجه آن ده ها تن کشته وده ها تن زخمی شد.

انتهای پیام

www.afghanistan.shafaqna.com

 

عناوین گفتگوها:

اهداف سفر هیات اعزامی دولت افغانستان به رهبری استاد محقق به ایران

کنفرانس لندن؛از تعهد های رضایت بخش تا عمل نامعلوم/اظهار نظر کارشناسان

دستاوردها و جزئیات برگزاری نشست لندن/گفت‌وگو با یک کارشناس شرکت کننده در کنفرانس

پس از کنفرانس لندن شاهد تغییرات اساسی خواهیم بود

اخبار مرتبط