یکشنبه 27 ثور 1405

آخرین اخبار

روایت دیلی‌میل از زندگی یک زن افغان؛ از شکنجه در گذشته تا بازگشت دوباره طالبان

شفقنا افغانستان - رسانه بریتانیایی «دیلی‌میل» در گزارشی اختصاصی،...

علی بلال در رقابت‌های پرورش‌اندام «پتسبورگ پرو» نایب‌قهرمان شد

شفقنا افغانستان - علی بلال، ورزشکار پرورش‌اندام اهل افغانستان،...

ذکیه خدادادی پس از قهرمانی در پاراتکواندو اروپا: «این یک افتخار بزرگ است»

شفقنا افغانستان - ذکیه خدادادی، ورزشکار افغانستانی-فرانسوی، با غلبه...

آغاز استخراج بیروج در پنجشیر؛ طالبان از توسعه فعالیت‌های معدنی خبر داد

شفقنا افغانستان - مقام‌های محلی طالبان در پنجشیر اعلام...

اخراج اجباری بیش از ۵ هزار مهاجر افغانستانی به کشور در ۲۴ ساعت گذشته

شفقنا افغانستان- طالبان اعلام کرد روز گذشته یک‌هزار و...

هزاره‌ها در حاکمیت طالبان؛ بازگشت تدریجی به عصر عبدالرحمن

شفقنا افغانستان - وضعیت کنونی هزاره‌ها در حاکمیت طالبان،...

بحران رهبری در بریتانیا: فشار برای استعفای استارمر پس از خروج وزیر بهداشت و سقوط محبوبیت

شفقنا افغانستان– در بحبوحه آشفتگی سیاسی در بریتانیا، نخست‌وزیر...

شیوع هانتاویروس در کشتی هوندیوس؛ کانادا مورد جدید را تأیید کرد

شفقنا افغانستان – بانی هنری، مسئول بهداشت بریتیش کلمبیا،...

سازمان جهانی بهداشت: شیوع ابولا در آفریقا وضعیت اضطراری بین‌المللی دارد

شفقنا افغانستان – سازمان بهداشت جهانی (WHO) به دلیل...

میراث حکمت امام جواد(ع)؛ گنجینه‌ای از توصیه‌های اخلاقی که هنوز راهگشاست

شفقنا افغانستان– چنان ‌که ‌لقب ‌جواد حاکی ‌از آن‌...

نخست‌وزیر ایتالیا: تنگه هرمز باید بدون محدودیت بازگشایی شود

شفقنا افغانستان - نخست وزیر ایتالیا خواستار بازگشایی تنگه...

فایق: گزارش‌ها از دایکندی نشان‌دهنده گسترش سرکوب و فشار بر زنان در افغانستان است

شفقنا افغانستان؛ نصیراحمد فایق، نماینده دایمی افغانستان در سازمان...

تصادف مرگبار در شاهراه کابل–قندهار؛ پنج نفر جان باختند

شفقنا افغانستان - مقام‌های طالبان در میدان وردک اعلام...

نرخ اسعار خارجی در برابر پول افغانی/ یکشنبه 27 ثور 1405

شفقنا افغانستان – بر اساس اعلام سراسری شهزاده، بازار...

پیشرفت در هوش مصنوعی؛ تحلیل تومور حالا در چند دقیقه ممکن شد

شفقنا افغانستان – پژوهشگران دانشگاه سدارس-سینای لس‌آنجلس ابزار هوش...

حوزه چهاردهم امنیتی به زودی در دشت برچی آغاز به کار می کند

شفقنا افغانستان_نمایندگان شورای علمای تشیع و کمیسیون عالی هماهنگی امنیتی مراسم دینی با معاون دوم رئیس جمهور دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار راجع به اجرا شدن معاشات و تجهیزات لازم برای محافظین مراکز دینی ومساجد، راه اندازی حوزه ۱۴ پولیس در دشت برچی، تطبیق پروژه های انکشافی در دشت برچی برای سال ۱۳۹۷ و بررسی میکانیزم های موجود برای تأمین امنیت مردم برای ثبت نام رأی دهندگان در انتخابات سال جاری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

نخست کمیسیون عالی هماهنگی امنیتی مراسم دینی از تلاش های انجام شده در راستای چگونگی تأمین امنیت مساجد و مراکز دینی در کابل و سایر ولایات به معاون رئیس جمهور گزارش داد.

در این گزارش، پیگیری هدایات رئیس جمهور در نشست مشترک با نمایندگان علمای اهل تشیع در راستای ایجاد یک نهاد هماهنگ کننده در تأمین امنیت مناطق غرب کابل و دیگر موضوعات انکشافی و خدمت رسانی نیز مطرح شد.

سپس جنرال مراد علی مراد معین ارشد امنیتی وزارت امور داخله، از تلاش های صورت گرفته در قبال اجرایی شدن معاشات و دیگر ضرورت های لازم محافظین مساجد و مراکزدینی در ولایات و شهر کابل گزارش داد.

به گفته معین ارشد امنیتی وزارت داخله، تمام معاشاتی به تعویق افتاده محافظین مساجد و مراکز دینی در کابل و ولایات اجرایی شده و در هفته جاری به دسترس محافظین این مراکز قرار خواهد گرفت.

همچنین جنرال مراد علی مراد تأکید کرد که تمام امکانات و تجهیزات مورد نیاز حوزه ۱۴ امنیتی غرب کابل تأمین و نهایی شده و در هفته پیش رو حوزه ۱۴ پولیس در ساحه دشت برچی رسما افتتاح و آغاز به کار خواهد کرد.

همچنین قرار است که در این حوزه، یک حوزه جدید امنیت ملى و یک ناحیه جدید شاروالی نیز ایجاد گردد.

جنرال مراد علی مراد از تأمین تدابیر دیگری امنیتی همچون ایجاد نیروهای واکنش سریع و ایجاد اطفائیه در غرب کابل نیز خبر داد.

سرور دانش معاون رئیس جمهور از تلاش های صورت گرفته ابراز خرسندی کرده و نسبت به تطبیق کامل پلان های امنیتی مطرح شده، برای تأمین امنیت مراکز دینی و مردم در مناطق آسیب پذیر تأکید ورزید.

دانش به نمایندگان شورای علمای تشیع، راجع به همکاری و ایجاد انسجام بیشتر با نیروهای امنیتی در قبال تأمین امنیت و تشویق شهروندان برای ثبت نام رأی دهی در انتخابات پیشرو بیشتر تأکید کرد.

معاون رئیس جمهور همچنین از پیشرفت در مراحل تطبیق پروژه های انکشافی چون اعمار سرک شهرک عرفانی، سرک اتصالی گولای مهتاب قلعه و اعمار ادامه جاده شهید مزاری خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این برنامه های انکشافی به زودی عملیاتی خواهد شد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط