در اولین شب از هفته بیست و هفتم لیگ برتر اسپانیا شب گذشته بارسلونا در زمین وایادولید به میدان رفت و با یک گل مغلوب میزبان شد.
به گزارش خبرگزاری شیعیان افغانستان (شفقنا افغانستان) به نقل از منابع؛ شاگردان سیمئونه با این پیروزی شصت و چهار امتیازی شدند و به رده دوم جدول صعود کردند.
در این دیدار که به میزبانی وایادولید برگزار شد روسی تک گل میزبان را وارد دروازه والدس کرد تا بارسلونا چهارمین شکست این فصل خود را تجربه کند.
با این شکست بارسلونا شصت و سه امتیازی باقی ماند و در همان جای سوم جدول قرار گرفت، آبی و اناری ها چهار شنبه همین هفته باید در بازی برگشت لیگ قهرمانان به مصاف منچسترسیتی می روند و این باخت می تواند تا حدی روی بازیکنان این تیم تاثیر گذار باشد.
در دیگر بازی شب گذشت اتلتیکو مادرید به مصاف سلتاویگو رفت و با دو گل این تیم را مغلوب کرد، در این بازی داوید ویا مرد اولی مادریدی ها بود و دو گل برای تیم اش زد.
شاگردان سیمئونه با این پیروزی شصت و چهار امتیازی شدند و به رده دوم جدول صعود کردند، آنها نیز این هفته از لیگ قهرمانان در ویسنته کالدرون میزبان آث میلان خواهند بود.
در دیدار های باقی مانده لیگ برتر اسپانیا امشب رئال مادرید میزبان لوانته است و بیلبائو در مستایا به مصاف والنسیا خواهد رفت.
انتهای پیام
www.afghanistan.shafaqna.com
