بررسی های یک نهادحقوق بشری در سوریه حاکی از آن است که در هر ده ساعت یک تن درسوریه جان خود را از دست می دهد.
به گزارش شفقنا افغانستان به نقل از منابع خبری، نهاد حقوق بشر و مبارزه با تبعیض در سوریه که موسوم به سواسیه است طی گزارسی گفته است؛ ” این افراد به دلیل گرسنگی و شدت سرما جان های شان در مدت ذکر شده از دست می دهند.
این نهاد اطلاعات خود را به کمک فعالان جامعه مدنی و به صورت خیابانی انجام داده است که رقم بیشتر ذکر شده در مناطق تحت کنترل مخالفان دولت سوریه اتفاق می افتد.
در بخشی از این گزارش آمده است که در هر ۵۰ دقیقه یک کودک، هر یک ساعت و ۴۵ دقیقه یک زن و هر ۳۰ دقیقه یک مرد غیر نظامی، جان خود را از دست میدهند.
مسوولان این نهاد با ابراز نگرانی گفته اند؛ ” علاوه بر کاهش موادغذایی، سوخت و خدمات بهداشتی در سوریه در اثر جنگ داخلی، شماری از مناطق در محاصره قرار دارند و امکان رسیدن امکانات معیشتی به باشنده گان این مناطق دشوار است.
درهمین حال خبرگزاری رویترزبه نقل از مسوولان نهاد مدد رسان پناه جویان فلسطینی گزارش کرده است که تن از ساکنان اردوگاه فلسطینینشین یرموک در دمشق پایتخت سوریه، از گرسنگی جان خود را از دست دادند.
خبرگزاری دولتی سوریه سانا گفته است ؛ تروریستان مانع از رسیدن کمکهای انسانی به اردوگاه یرموک میشوند.
انتهای پیام
www.afghanistan.shafaqna.com
