مقامات در ولایت لوگر می گویند که هيئت اعزامى وزارت تحصيلات عالى، اوراق اخذ شده امتحان کانکور فارغان صنوف دوازدهم اين ولايت را هنگام بازگشت به ولایت کابل، درجوى ها انداخته اند.
نياز محمد اميرى والى لوگر می گوید که هيئت ٢٨ نفرى وزارت تحصيلات عالى و مسلکى براى اخذ کانکور به آن ولايت آمده بود.
به گزارش خبرگزاری شیعیان افغانستان(شفقنا افغانستان) به نقل از پژواک، وى افزود که بر علاوه هيئت نظارت وزارت اداره ولايتى، شوراى ولايتى و اعضاى مجلس نمایندگان نيز در بخش نظارت امتحان کانکور همکارى داشتند.
آقای اميرى تصریح کرد: زمانيکه که هيئت دوباره به طرف ولایت کابل می رود، اوراق کانکور را در مسيرراه از صندوق ها کشيده و آن را در جوى ها می اندازند.
وی گفت: “این کار را شديدا تقيبح می کنم؛ زیرا يک ظلم و جفاى بزرگ در برابر شاگردان ولايت لوگر است و اين کار را با جديت کامل پيگيرى خواهیم کرد”.
والی لوگر علاوه کرد: “همزمان با اطلاع از اين موضوع با وزير تحصيلات عالى تماس گرفتم اما تاکنون در مورد پاسخى دريافت نکرده ام”.
وی خاطر نشان ساخت: ممکن است اين کار توسط برخى از اعضاى هيئت ياد شده صورت گرفته باشد.
از سوی هم محمد اکبرى استانکزى رئيس معارف ولايت لوگر گفت: “هنگامیکه موترهاى مذکور وارد ساحه کابل می شوند، اوراق امتحان کانکور بين مناطق شيوه کى و پل سفيد بنى حصار به جوى ها انداخته می شود”.
همچنین وی می گوید که یکی از رانندگان در تماس تيلفونى او را از این موضوع آگاه ساخته است.
در همین حال عظيم نور بخش سخنگوى وزارت تحصيلات عالى نیز می گوید که آنها نيز از اين موضوع اطلاع يافته اند و در این مورد بررسى ها آغاز گرديده که معلومات بيشتر را بعدا با رسانه ها در میان خواهد گذاشت.
گفتنی است که امتحان کانکور ٣٦٣٢ تن از شاگردان شامل ٢٨٠ تن دختر روز پنجشنبه گذشته در ولايت لوگر اخذ گرديد.
انتهای پیام
